Den gule listen utvides: flere destinasjoner ryddet for NL-besøkende

Foto: DutchNews.nl

Utenriksdepartementet har utvidet listen Steder der det er relativt trygt å reise på ferie eller besøke familie inkluderer Tyskland, Østerrike, Italia, Luxembourg, Polen, Tsjekkia og Slovakia.

Norge forblir oransje i farger på grunn av sine strenge innreisebestemmelser og det faktum at nederlandske turister fremdeles ikke er velkomne der, ifølge RTL.

Endringene vil bli introdusert fra torsdag. Nedgradering fra gult til gult betyr at folk som vender tilbake til Nederland ikke trenger å sende inn en negativ koronavirus-test eller gå i karantene.

Topp feriedestinasjoner som Frankrike, Spania og Belgia forblir på den gule listen, i likhet med Storbritannia.

Gule listeland står fritt til å stille sine egne krav til innkommende turister og andre besøkende.

Andre regler

RTL antyder også at regjeringen vurderer å lempe på noen forskrifter om koronavirus tidligere enn forventet ettersom koronavirusinfeksjonsraten faller. Offentlige helserådgivere vil møte på torsdag, og et ekstra møte med de 25 regionale sikkerhetsstyrene planlegger også å møtes da, sa nettstedet.

Fredag ​​må statsrådene ta en beslutning om hendelsene i løpet av sommeren. Regjeringen hadde lovet å gi arrangørene klarhet i alternativene, slik at de fikk nok tid til å gjøre forberedelser.

Det neste trinnet i regjeringens fempunktsplan for å gjenåpne partnerskapet var å finne sted 30. juni. Imidlertid sier RTL at noen av reglene, for eksempel de som gjelder gruppestørrelser, kan bli avslappet fra 26. juni.

Takk for at du donerte til DutchNews.nl

DutchNews.nl-teamet vil takke alle de sjenerøse leserne som har gitt en donasjon de siste ukene. Din økonomiske støtte har hjulpet oss med å utvide vår dekning av koronaviruskrisen om kveldene og i helgene, og sørge for at du holder deg oppdatert med den siste utviklingen.

READ  Forskere vil bygge et apokalyptisk hvelv på månen Vitenskap

DutchNews.nl Det har vært gratis i 14 år, men uten økonomisk støtte fra leserne våre, ville vi ikke kunne gi deg rettferdige og nøyaktige nyheter og funksjoner om alt nederlandsk. Dine bidrag gjør det mulig.

Hvis du ikke har gitt en donasjon ennå, men vil, Du kan gjøre det gjennom Ideal, kredittkort eller Paypal.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *