Den lille elektriske SUV-en skal rette seg mot ungdomspublikummet

Volvos elektriske crossover kommer i løpet av de neste månedene. Merkets administrerende direktør forklarer målgruppen for denne nye bilen.

Volvos elektriske modeller er for tiden SUV-er, men en mindre størrelse kommer. I flere måneder har det svenske merket jobbet med en «zero edition»-crossover som kan kalles EX30.

Den vil dele Smart #1s SEA (Sustainable Experience Architecture)-plattform. Dette er ikke en overraskelse, siden begge selskapene er avhengige av den kinesiske giganten Geely. Flere batteristørrelser vil være tilgjengelige for dette bakhjulsdrevne kjøretøyet.

Men i dag får vi spesifikt vite hva slags publikum den lille SUV-en vil sikte på, i tråd med Volvos mål. «Demografien vi har i Volvo er eldre enn vi ønsker»sa Jim Rowan fra Sales. «Vi ønsker å tiltrekke mange unge mennesker til merkevaren».

Merkesjefen bekrefter imidlertid at denne fremtidige modellen vil tilby en «tilfredsstillende størrelse», pluss god autonomi. Naturligvis vil vi oppdage denne splitter nye modellen i juni 2023, og den skal være i salg i løpet av sommeren. I mellomtiden vil EX90 bli med XC40 og C40 Electric I franchisene til det svenske selskapet.


Les også
Snart en liten elektrisk lastebil for Volvo

READ  Abu Dhabi Abu Dhabi sa at de ønsker å ta en andel i det største egyptiske meieriselskapet شركة

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *