Den mest himmelske landsbyen i Europa ligger mindre enn 3 timer fra Brussel

En foss som renner over en ca 300 meter høy fjellvegg, grøntområder og fjell så langt øyet kan se, hus fulle av sjarm. Velkommen til Lauterbrunnen, en liten landsby som ligger I hjertet av Sveitsi kantonen Bern. Et fantastisk sted, man kan nesten beskrive det som himmelsk. Riktignok er det ingen strender og ingen kokospalmer, men stedet transporterer deg umiddelbart ettersom naturen er lys og rik.

5 videotips for å fly med trygghet:

Inspirerende sted

Lauterbrunnen er omgitt av sveitsiske fjell, men vann er også overalt. På 5 minutter med bil kan du nå Trümmelbach-fossen, som byr på flott natur. Med «omtrent 20 000 liter vann per sekund som renner ned ti fossefall av isbreer med en total høyde på rundt 200 meter. Dette opptoget kan bare sees om sommeren, ved å bruke en heis i en tunnel», bemerker nettstedet Mysw Switzerland. Hvis du vil dra inn i Lauterbrunnen-dalen, har du sjansen til å oppdage ikke mindre enn 72 fossefall. For ordens skyld var Johann Wolfgang von Goethe så fascinert av denne settingen at han komponerte diktet «Gesang der Jester oper den Waserne» under oppholdet i 1799. Forfatteren J.R.R. Tolkien, som vi skylder romanene Hobbiten og Mesteren av ringene, slo seg ned der i 1919. Bare 19 år gammel. Det er ingen tvil om at han også ble inspirert av dette unike stedet.

Ski og fotturer

Hvis du planlegger en tur til Lauterbrunnen i løpet av de neste ukene, kan du nyte bakkene i 200 km med skiområder som Wengen-Petite Scheidegg eller Mürren-Schilthorn. Men fra våren og april fortjener landsbyen Lauterbrunnen virkelig en nærmere titt. Du har muligheten til å hengi deg noen få høyder Som tanzbodyle. Under turen vil du oppdage rikdommen og skattene i Lauterbrunnen-regionen med en 360-graders panoramautsikt.

READ  Tre 15 år gamle jenter forsvant, jakker ble funnet i nærheten av en Carrefour-butikk, "telefonen hennes er slått av"

Hvordan komme seg dit?

Turen til Lauterbrunnen er delt i to etapper. Fra Zaventem flyplass, fly til Zürich. Brussels Airlines og Sveits opererer flere flyvninger om dagen. Positivt poeng, turen tar en veldig kort time. Lei deretter en bil for å kjøre til landsbyen. Retur i underkant av 2 timer med bil til den endelige destinasjonen. Alt du trenger å gjøre er å dra nytte av Lauterbrunnens prakt for å finne, hvem vet, inspirasjon også.

Ikke gå glipp av flere livsstilsnyheter sosoir.lesoir.be Abonner nå på våre nyhetsbrev Klikk her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *