Den norske ambassaden i Beijing og Tencent Music lanserer felles grenseoverskridende album

Tencent Music Partners med den norske ambassaden i Kina på albumet. Foto: Bangkok Post

Kongelige norske ambassade i Beijing og Tencent Music Entertainment Group, Kinas online musikkunderholdningsplattform, har gått sammen om å lansere et grenseoverskridende musikkalbum med tittelen «Norway Special: Northern Lights».

Albumet introduserer klassiske, innovative norske sanger for kinesisk publikum og fremmer dialog mellom kinesiske og norske musikere. Målet med albumet er å uttrykke en forståelse av håp, liv, håp, nysgjerrighet og tristhet.

Albumet er en samling av verk av den anerkjente norske musikeren J ஈ rn Etswak, gjenskapt av kinesiske musikere Gao Fang (IC), Saliyangpen Band, Chen Yimiao, Jian Hongi, Liu Fengyao, Xu Yuning, Yan Juan og Zhao Zhao. Norsk musikkproduksjonskonsern. «Norway Special: Northern Lights» er produsert av DMEs musikkside Tencent Musician, det norske forlaget Quint og produsent Morton Laksai.

Tom Napskock, rådgiver for ministeren og visepresident for den norske ambassaden i Beijing, fortalte en pressekonferanse: ”Vi er glade for å se sangene til den norske musikeren J ன் rn Eitswalk fremført og fremført av fremtredende kinesiske musikere. Norge og Kina har en lang historie med samarbeid, hvor kulturutveksling alltid har vært sentral. Vi har sett mange kulturutvekslingsprosjekter som foregår. Gratulerer med vellykket utgivelse av albumet, bra gjort! Som tekstforfatter J ன் rn Etswak selv sa, tekstene til sangene hans er på norsk. Det er vanskelig å nå det internasjonale markedet. Å oversette og tolke disse sangene til kinesisk er en fin måte å markedsføre norsk musikk i Kina. ”

Dette er Tencents musiker andre gang for å gjengi nordiske klassiske verk med nordiske ambassader, forlagsselskaper og produsenter og kinesiske musikere og band, og å integrere sanger og stiler av kinesisk musikk. Prosjektet heter Nordic Echo, og det første albumet «Nordic Echo: China That’s Sebastian» ble utgitt i 2019. Dette albumet er en samling Han tilpasset sangene til den danske sanger og gitarist Sebastian.

READ  Lady Gagas franske bulldog oppdaget etter stjålet ved våpenpunkt | Ends & Arts News

Albumet er nå tilgjengelig på TMEs sider, inkludert QM Music, Cuco Music og Quo Music.

Les hele artikkelen fra 69 artikler Her

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *