Den nye Apple Arcade kommer i september

Som hver måned slipper Apple Arcade sine nye funksjoner i løpet av den kommende måneden. I september lander Gris, Horizon Chase 2 og tre andre titler på Apple Arcade.

Denne september vil være en travel måned for streaming-videospilltjenesten. Vi forventer ikke mindre enn 5 utgivelser i september 2022. Oppdag alle de nye spillene nedenfor:

Hanx101 Trivia

Hanx 101 Trivia, utviklet av det uavhengige spillstudioet Blueline Studio, lar spillere teste kunnskapen sin i en rekke sjangere og spillmoduser for å bli den ultimate mesteren. Dette er et spill laget av den kjente skuespilleren Tom Hanks. Spillet er tilgjengelig på Apple Arcade fra 2. september 2022.

Hanx101 trivia-skjermbilde

Horizon Chase 2

Horizon Chase 2 er den nye delen av den populære racingserien. Dette spillet har intens og fartsfylt spilling. Du kan gå tilbake til arkaderacingens gullalder, men med en moderne og forbedret opplevelse. Lett å plukke opp, men vanskelig å mestre, dette spillet krever skarpe racingferdigheter og raske reflekser for å beseire motstanderne dine.

Den beste innovasjonen blant disse nye elementene er utseendet til flerspillermodusen. Spillet vil være tilgjengelig fra fredag ​​9. september 2022.

Skjermbilde av Horizon Chase 2-spillet

Hagehaler

Dette spillet gir en fredelig opplevelse i din fremtidige hage. Faktisk vil du få muligheten til å gå inn i en magisk verden hvor du kan lage din egen hage. Her må du fullføre match-3-puslespill for å låse opp vennlige blomster, busker og dyr. Dette spillet bruker kodene til det berømte spillet Candy Crush.

Skjermbilde av Garden Tails-spillet

Dette spillet vil være tilgjengelig for nedlasting 16. september 2022.

Spade Nattflått

Dette spillet er et «grave»-spill med en kjent karakter i rustning. Spillet inviterer deg til å oppdage nye allierte og nye fiender, reise til fremmede land og samle utstyr for å fullføre oppdraget ditt før hele regionen kollapser under jorden! Hopp, slå og spreng deg gjennom den mystiske, stadig skiftende avgrunnen.

READ  Avalanche Studios (Contraband) vil utstede en lisens uten sidestykke i 2022
Skjermbilde av Shovel Knight Tick-spillet

Spillet vil være tilgjengelig fra 23. september 2022.

Grå+

Til slutt, for å avslutte denne allerede travle måneden. Spillet er en siderullende utforskning av plattformspill og puslespillløsning. Heltinnen lærer nye evner mens hun drar på eventyr, og du introduserer ofte en ny evne gjennom et grunnleggende puslespill. Da må du bruke den med andre ferdigheter for å løse noen av de vanskeligere nivåene.

Skjermbilde av spillet Grey+

Den forventede utgivelsen av spillet er planlagt til 30. september 2022.

_
Følg Belgia-iPhone Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *