Den nye helsekantina som er en kjempehit i Brussel

Uavbrutt kø for å nå den splitter nye Seven-telleren. Siden den åpnet i forrige uke har ikke adressen vært tom. Så mye at han bokstavelig talt måtte stenge i 48 timer.

Dagens video:

Syv

Her er nykommeren til Uccle. Edith Cavell Street, ved siden av nye Wittamer og Tortue, gir adressen et nytt privat preg til området. mellom Kafe, lunsjadresse med venner eller en god plan om å komme og slappe av i helgen, kan vi si at Uccloises nye adresse har innvirkning. i programmet? Et romslig rom dekorert med rå og naturlige materialer basert på tre og glatt betong. Spesiell omtale til den vakre aquagrønne som kommer fra møblene til skålene og tallerkenene. hun er veldig vakker. Vi bestiller i skranken og går for å sette oss mens vi venter på å bli servert.

Nytt helsemøte

Hva drikker vi? Spesialkaffe (latte, espresso, cappuccino, flat hvit), te, Chai Og en matcha latte eller til og med en avgiftende eller revitaliserende fersk smoothie… Gjenopprett helsen din med supermatdrikker som Tropical Gold (banan, mango, daddel, snegle, kokosmelk) eller Lean Green (spinat, mango, matcha, mynte, kokosmelk) ) som inneholder proteiner, kollagen, chiafrø, spirulina osv. kan tilsettes. Sunn, men ikke skriftelig, tilbyr Seven også et lite utvalg av naturvin.

På matsiden nyter vi lakse- og quinoaretter og mye annet godt, som biff og charcuterie, grønnsaksretter, soba, sesongbaserte burritos, eller suppe I dag. Avokadotoast, egg- og ostepannekaker, acai- og nøtteboller står også på menyen. Stedet inviterer deg til å stikke innom og komme tilbake. På prissiden snakker vi selvfølgelig om prisene på denne typen titler. Kaffe svinger mellom 3 og 4 euro, presset frukt mellom 4 og 6 euro, og supermatshakes til 7 euro. Beregn 17€ for lakseretter, 10€ for dagens suppe og 12€ for en bolle med acai.

READ  En ny bølge med prisøkninger på mat er ventet neste år

informasjon:

hvor ? Edith Cavell Street 10, 1180 Uccle

når ? Åpent man-fre 7:30-17:30 og lør-søn 9-18. Stengt på tirsdager.

Seven brussels.com

Ikke gå glipp av flere livsstilsnyheter sosoir.lesoir.be Abonner nå på våre nyhetsbrev Klikk her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *