Den nyeste Proximus TV-dekoderen forårsaker misnøye: grunnleggende funksjonalitet mangler, feil, innfall …

Saken har vært vidt utbredt i ca. to år, den er forurenset med insekter og ser bort fra en funksjon som er funnet også nå i eldre modeller (V5, V5 Compact, V6). Konkret er det umulig å utvide tilgjengeligheten til et registrert program.

V7 dekoder merkelig straffet

Snapshot-påminnelse: Som standard er programmer (show, film, serier osv.) som du tar opp på Proximux Picxk-serveren tilgjengelig i 60 dager. I eldre generasjons dekodere er det mulig å forlenge forsinkelsen fra sak til sak.

De Online guide Detaljer om manøveren: «Hvis du vil beholde dem i en lengre periode (opptil 50 timer med opptak, maks 3 år), gå til listen over opptak, velg ønsket program og foreta ditt valg. »

Hvor overraskende det enn kan virke, tilbyr ikke V7 som ble presentert som Open and Modern det alternativet. Dette utløste misnøye hos noen frustrerte kunder med dette tvetydige fraværet.

Avviket løst snart?

På det offisielle Proximus-forumet brygger det raseri. Utvalg: «Jeg lurer på om det faktisk er et ønske fra Proximus sin side om å aktivere denne funksjonaliteten som var til stede i deres eldre modeller (som kan oppnås med konkurrentene) på V7. Eller venter de med å erstatte hele flåten med V7 for å informere kunder (de facto) At dette ikke vil være mulig til slutt?»

I møte med denne gjentatte kritikken ser det ut til at et svar fra en Proximus-forums moderator postet 5. juli 2022 gir en klargjøring i mørket: «Selv om det ikke er for øyeblikket, lærte jeg nylig at langtidsopptak vil føre til en teller. Dessverre har jeg ingen datoer eller måneder å kunngjøre ennå. Når disse endelig gjør sitt store comeback, vil jeg selvsagt gjerne kunngjøre det til deg.»

READ  "Rødt kjøtt er over": I møte med høye priser, gjenoppfinner restauranter seg selv for ikke å straffe kundene

Finheter og ustabilitet

Proximus TVs V7-dekoder er overskygget av andre klager. Dens oppførsel er regelmessig ustabil, på grunn av mer eller mindre generaliserte feil, insisterer noen kunder. Her er hva du kan lese på ADSL-BC-forumet:

«For øyeblikket er belysningen i lang tid, meldingen om at Ethernet ikke er koblet til ofte, fjernkontrollen er lat (mange klikk kreves for en handling) har alltid problemer med dårlig lyd, falmende bilde, kaotisk bevegelse fremover og bakover, etc. Faktisk, når du ikke bestiller noe fra denne V7, fungerer det helt fint. »

Etter 18 måneder med å leve med V7, er det klart, fra den eneste synsvinkelen av vår personlige erfaring, at denne enheten ikke er regelmessig stabil. Noen ganger er det nødvendig å starte den på nytt flere ganger til den godtar å spille og streame programmer. Noen ganger er bildet og lyden ute av synkronisering uten grunn.

Heldigvis injiserer Proximus oppdateringer til Android TV-dekoderen med jevne mellomrom, noe som burde fikse problemer etter hvert som de oppstår.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *