Den nyeste Windows 11 Insider-betaen tilbyr en redesignet innebygd kommandohjelpeside og nye kommandoer

Microsoft slipper Windows 11 Preview build 22621.1391 og 22624.1391 til innsiderne i betakanalen. Selv om innholdet i utgivelsen ikke dekker forskjellige områder av Windows 11, forbedrer det stemmetilgangsfunksjonene betydelig, og gir eksperter en forbedret hjelpeside om kommandoer i appen og en håndfull nye kommandoer for å velge og redigere tekst.

Microsoft fortsetter å forbedre Windows 11 for å gjøre det enkelt å bruke, selv for stemmestyringsformål. Med det i tankene vil denne nye betaversjonen fokusere sterkt på talekommandodelen av Windows. Den første er en redesignet kommandohjelpeside i appen (Hjelp > Vis alle kommandoer eller bare si «Hva kan jeg si?»), som nå er mer intuitiv og informativ for brukerne. Sammen med søkefeltet og kategoriserte kommandoer kan brukere nå se beskrivelser og eksempler på kommandovarianter på siden.

I tillegg til den forbedrede hjelpesiden for kommandoer i appen, har Microsoft utvidet stemmetilgangsfunksjonaliteten til flere dialekter av engelsk, inkludert britisk engelsk, indisk engelsk, newzealandsk engelsk, kanadisk engelsk og kanadisk engelsk. Australia. De nouvelles commandes de sélection et d’édition de texte er like inkludert i denne versjonen, forteller at des commandes permettant de sélectionner une plage de texte dans la zone de texte («Sélectionner à partir d’un accès vocal»), de supprimer tout le texte d’une zone de texte («Supprimer tout»), en appliquant une mise en forme gras/souligné/italique au texte sélectionné eller au dernier texte dicté («Gras ça», «Souligner ça» eller «Italique ça») , og enda mer.

Forresten sa Microsoft at innsidere som får denne konstruksjonen fortsatt kan få problemer. For eksempel kan det hende at den nye kommandohjelpesiden i appen ikke inkluderer alle kommandoer, og kommandobeskrivelser kan vise unøyaktige detaljer. Dessuten vil funksjonen og forbedringene bare være aktivert i build 22624.1391.

READ  Vestlige holdninger til tangforbruk blir vurdert

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *