Den olympiske gullvinner Cable Stevenson trekker seg fra verdensmesterskapet i bryting blant spekulasjoner om fremtiden hans

Cable Stevenson, den amerikanske olympiske gullmedaljer i bryting, er rangert som nummer én i verden. Coopers -kandidaten gjorde en uforglemmelig prestasjon for å vinne en gullmedalje ved OL i Tokyo 2020. Selv om han ikke var på førsteplass i kampens siste sekunder, beseiret han Georgias Geno Petriashvili i et episk skudd som ble tatt i siste minutt. Prestasjonen hans i finalen blir den beste i livet hans.

Reklame

Artikkelen fortsetter under denne annonsen

Til tross for den seieren, vil den amerikanske bryteren ikke konkurrere i verdensmesterskapet i bryting, som begynner 10. oktober. Brytingskampen vil bli arrangert i Oslo, Norge.

Reklame

Artikkelen fortsetter under denne annonsen

Cable Stevenson trakk seg fra verdensmesterskapet

Etter å ha vunnet en gullmedalje ved OL i Tokyo 2020, avsluttet Gopher -kandidaten muligheten til å dra til Norge. Men kabelen trakk seg unna den Konkurranse. Spesielt var det ni brytere som vant medaljer i Japan, hvorfra Cable ble den eneste bryteren som takket nei til muligheten.

OL 2020 i Tokyo – Bryting – Freestyle – 125 kg menn – Gullmedaljekonkurranse – Maguhari Messi Hall A, Ciba, Japan – 6. august 2021. Cable Stevenson i USA feirer etter å ha vunnet gull. REUTERS / Piroschka Van De Wouw

Årsakene til hans fravær er ennå ikke bekreftet. På samme måte kunngjorde ikke Stevenson at han kom tilbake til Cobras. Det er mange rykter om hans neste trekk ettersom han har holdt mulighetene åpne.

Cable Stevenson, velsignet med utrolig atletisk og karismatisk personlighet, er et av de beste talentene som finnes.

Dykk dypere

Tilbaketrekking: Da Brock Lesnar tok John Cena til Suplex City med seksten Suplex!

For omtrent 1 time siden

Hva skjer videre for Stevenson?

Etter sin olympiske seier hadde bryteren muligheten til å bli med fotballag over hele landet. Spesielt er Minnesota Vikings ivrige etter å registrere ham for tittelen. Hans fysiske egenskaper bidrar til en utmerket evne, han kan nå toppen. Det er ikke normalt å slå tilbake med Kabels fysikk, men amerikaneren gjør det enkelt.

READ  Carol Warderman, 60, viser frem sin utrolige kroppsdel ​​i treningsutstyr og påskehareører

Imidlertid er det rapporter om at han ønsket å være en filmstjerne da han var en ivrig tilhenger av den tidligere WWE -superstjernen The Rock.

Reklame

Artikkelen fortsetter under denne annonsen

Det var en tøff avgjørelse for den amerikanske mesteren på grunn av de uendelige mulighetene som lå foran ham. Å være en bryter har alltid vært hans drøm, men han forventer også andre prosjekter. Mulighetene for en talentfull superstjerne er uendelige.

Reklame

Artikkelen fortsetter under denne annonsen

Sjekk denne historien- 5 fascinerende fakta om Tommy Fury: Paul vs Woodley

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *