Den originale musikkkomponisten til filmen har gått bort


Monty Normans versjon av musikken, hørt av John Barry (som døde i januar 2011) var et minnesmerke over musikken, overbeviste ikke produsentene, laget for den første filmen av historien «James Bond vs. Doctor No» (1962) . Filmer («Midnight Cowboy», «Out of Africa», etc.), for å gjenopprette den.

Sistnevnte hevdet senere eierskap til verket, men i mars 2001 vant Monty Norman en ærekrenkelsessak mot Sunday Times, og tilskrev det til John Barry. Monty Norman beordret magasinet til å betale £30 000 (€ 48 000 den gangen) i erstatning for artikkelen, publisert i oktober 1997.

Han ble født i Øst-London til en jødisk familie som flyktet fra den britiske hovedstaden i de tidlige dagene av Blitz ved starten av andre verdenskrig, fikk han sin første gitar i en alder av 16, gitt til ham av moren, og oppdaget Beatles . og Eric Clapton.

På 1950- og begynnelsen av 1960-tallet sang han for jazzgrupper inkludert Cyril Stapleton, Ted Heath og Nat Temple, og opptrådte i forskjellige show.

Sammen med underholderen Benny Hill går han på veien, og bytter på toppen av regningen avhengig av preferansene til byen de er i: komedie eller musikk.

Senere begynte han å komponere og skrev sanger for rockepionerene Cliff Richard og Tommy Steele i Storbritannia, samt musikaler som «Make Me an Offer» og «Expresso Bongo».

READ  Park Life 2021 -bilder, 80 000 mennesker kommer til Heaton Park for festivalens andre dag

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *