Den russiske luftfartssektoren leter etter smutthull i sanksjonsnettverket: importerer reservedeler verdt 175 millioner euro i fjor – Business AM

Sanksjonsnettverket rundt Russland er uklart. For eksempel kan russiske flyselskaper fortsatt kjøpe reservedeler i Europa til sine Boeing- og Airbus-fly. Han avslører at de gjør dette gjennom et nettverk av russere i Vesten, selskaper knyttet til dem, og land som ikke støtter sanksjonene. Medusa.

Hvorfor er dette viktig?

Målet med vestlige sanksjoner er å presse den russiske økonomien, slik at finansieringen av den «spesielle militæroperasjonen» rett og slett blir umulig. Siden invasjonen av Ukraina har Russland måttet møte en rekke sanksjoner, men ikke alle ser ut til å være så strenge.

På nyhetene : Mellom mars 2022 og mars 2023 importerte Russland 18 milliarder rubler (175 millioner euro) med flyreservedeler.

  • De aller fleste leverte deler kommer inn i Russland via De forente arabiske emirater (9 milliarder rubler), Kina (5 milliarder) og Tyrkia (2 milliarder). Men europeiske land fortsetter også å forsyne Moskva, selv om Russland har kalt det «fiendtlig» og er medunderskriver av europeiske sanksjoner.

Denne omtalte artikkelen er reservert for abonnenter

Bli abonnent og få umiddelbar, ubegrenset tilgang til alle artikler. Nå fra € 1,99 per måned.

Har du allerede abonnert? Logg inn og få tilgang til alle omtalte artikler.
READ  Netflix-abonnenter målrettet av ny svindel
Oui, je veux avoir accès à tous les articles premium
Peut être annulé à tout moment
Déjà abonné ? Connectez-vous .
Déjà abonné ? Connectez-vous et obtenez accès à tous les articles premium.
-->

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *