Den sjokkerende videoen viser at leiligheten kollapser i Florida

Den sjokkerende videoen viser øyeblikket en leilighet i Florida kollapset, drepte en person og fanget dusinvis av andre innbyggere.

En stor letings- og redningsaksjon er i gang for å finne overlevende etter en bygningskollaps i en forstad i Florida.

Video av sammenbruddet Havets ansikt i en 12-etasjes bygård ble sett på som en haug med søppel, og en stor sky av rusk nord for Miami Beach.

Overflateordfører Charles Burkett bekreftet at minst én person ble drept i ulykken og at ti personer ble behandlet på stedet.

Det er ikke kjent hvor mange som var i bygningen den gangen eller hvor mange som ble skadet totalt.

Oversiktsbilde av en kollapset leilighet

(Getty Images)

Noen av enhetene i bygningen er ferieide, og de vil ikke bo i bygningen på det tidspunktet.

Overflatekommisjonær Nellie Velasquez sa at mer enn 50 personer ikke ble telt etter kollapsen.

Miami-Date brann- og redningstjenestemenn sa at 35 personer hadde blitt reddet fra sammenbruddet av 55 leiligheter, og to hadde blitt trukket fra mursteinene.

Brannmannskap brukte lastebilmonterte stiger for å redde folk som var fanget på balkongene.

“Bygningen er faktisk i pannekaker, den har gått ned, og det er bare en fot mellom historiene som var 10 fot,” sa Burkett.

“Det er hjerteskjærende fordi det ikke betyr at vi har vært så vellykkede som vi vil være å se mennesker i live.”

Han la til: “Vel, vi vet at de utførte takarbeidet på bygningen på den tiden. Selvfølgelig vet jeg ikke om dette er problemet det forårsaket.

“Noen av innbyggerne på samfunnshuset har klaget til meg at den nye bygningen som gikk sør rystet bygningen når de ristet bygningene, men jeg tror vi burde være mer oppmerksomme på hva som skjedde der fordi bygningene ikke falt ned slik .

«De faller ikke ned slik. Dette er mindre enn et lynnedslag. Det kommer ikke til å skje. Du ser ikke bygninger som faller ned i USA. ”

Ruiner funnet fra bakkenivå

(Getty Images)

Offiserer brukte hunder med infeksjon med live for å søke på nettstedet etter overlevende og brukte kamera- og lydutstyr i ethvert område identifisert av K9-team.

Regjeringen i Florida, Ron Desantis, turnerte i området torsdag.

“TV rettferdiggjør ikke det. Det er veldig sjokkerende å se sammenbruddet av en slik struktur,” sa Desantis.

“Vi er håpefulle om at flere overlevende kan identifiseres.”

Myndighetene har ennå ikke gitt en grunn til krasj, og Desantis sa at ingeniører vil undersøke hva som skjedde.

Byens brannvesen hjalp Miami-Date County Technical Rescue Team med å lete etter overlevende.

Gutten rømte fra steinsprutene da en leilighetbygning kollapset i Miami

“Dette er en veldig aktiv scene, og jeg anbefaler alle å holde seg borte fra området slik at brannmannskap og offiserer kan reddes og gjøre det vi må gjøre,” sa Surface Police Sergeant Marion Cruise.

Sampline Towers South Condos ble bygget i 1981 og har 136 enheter.

Miami-Tate-ordfører Daniel Levine snakket telefonisk med Joe Biden og sa at presidenten hadde full støtte fra den føderale regjeringen.

Surface City-senator Jason Pisso sa i en uttalelse: “Dette er en ufattelig tragedie som vil kreve oppmerksomhet i de kommende timene, dagene og ukene, og vi vil gi den støtten og trøsten våre naboer og innbyggere trenger når de leder denne vanskelige tiden . “

Miami Heat basketballspiller Tyler Hero og assistent Beach Chris Quinn bidro til å evakuere vann og mat på stedet.

NBA-teamet skrev på Twitter: “Vi er veldig lei oss over å høre om sammenbruddet av den katastrofale Sampline Towers-bygningen på nettstedet.”

“Hjertene våre vender ut til ofrene og deres familier. Vi takker de første respondentene som handlet døgnet rundt i redningsarbeidet.”

Barry Cohen, som hadde bodd i bygningen i tre år, sov med kona da han første gang hørte det han trodde var et tordenvær.

“Det fortsatte i 30 sekunder, min kone og jeg fikk alt vi kunne, vi forlot leiligheten vår, vi åpnet døren, det var en stor haug og støv og ødeleggelse,” sa han til 7 News.

“Det vi gjorde, gikk vi opp trappene, vi gikk ned trappene. Da vi gikk til bunnen av trappen, kunne vi ikke åpne døren fordi ståldøren var bøyd og alle disse tingene hindret oss i å komme dit. ”

Mr Cohen og paret kom senere tilbake til sin enhet og ble eskortert til sikkerhet av redningsmannskaper.

READ  Joel Greenbergs advokat erter Matt Gates 'must see' nyheter rundt seg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *