Den tilkoblede Echo Pop-høyttaleren er under €20 under Black Friday-uken -64 % rabatt!

Har du alltid drømt om en tilkoblet høytaler av høy kvalitet? Det er på tide å gi det til deg! -Takket være 64 % rabatt, selger Amazon Echo Pop for kun €19,99!

Dette innholdet er ikke tilgjengelig i denne konfigurasjonen.
Finne ut Her.

Amazon Echo Pop kommer i salg

I den travle verdenen av tilkoblede høyttalere skiller Amazons Echo Pop seg ut med sin kompakte design og harmoniske kombinasjon av kvalitetslyd og intuitive Alexa-funksjoner. Denne Bluetooth-høyttaleren er designet for soverom og små rom, og tilbyr et visuelt alternativ mens lyden vibrerer rommet.

Dette innholdet er ikke tilgjengelig i denne konfigurasjonen.
Finne ut Her.

En blanding av liten størrelse og kraft : Echo Pop presenterer seg selv som en flott løsning for de som ønsker å kombinere praktisk og ytelse. Liten nok til å blande seg subtilt inn i enhver innredning, den overrasker med sin lydkraft, og fanger lytterens oppmerksomhet selv i trange rom.

Stemmekontroll : Takket være kraften til Alexa gir Echo Pop deg muligheten til å bestille favorittmusikken din, lydbøker og podcaster fra Amazon Music, Apple Music, Spotify og mer. Koble til smarttelefonen din via Bluetooth for en trådløs strømmeopplevelse i hele rommet ditt.

Tilkobling i hjertet av hjemmet ditt : Gjør alle plassene dine til tilkoblede miljøer. Bruk stemmen din eller Alexa-appen for enkelt å kontrollere de kompatible tilkoblede enhetene dine, fra smartplugger til lys.

Enkelhet og allsidighet : Livet er unektelig lettere med Echo Pop. Still inn tidtakere, sjekk været, få nyheter, legg inn bestillinger og mer med en enkel forespørsel til Alexa.

En smart lysstang : Echo Pops intelligens strekker seg til og med til personvern. Lysstangen aktiveres kun når høyttaleren oppdager nøkkelordet «Alexa», og sikrer dermed lytting som respekterer ditt privatliv. For ekstra trygghet kobler en mikrofon av-knapp elektronisk fra mikrofonene. Echo Pop fokuserer også på sikkerheten til dataene dine. Med flere lag med personvern og kontroller gir det deg full kontroll over hva du deler, og sikrer en trygg brukeropplevelse.

READ  Følg oppskytingen av Terran 1 live, en rakett med full 3D-print

Dette innholdet er ikke tilgjengelig i denne konfigurasjonen.
Finne ut Her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *