Den tilkoblede klokken, et nytt motefenomen

Allerede hyllet som et treningsverktøy for helse og trening, har den tilkoblede klokken blitt et motetilbehør i seg selv i 2022. Spesiell omtale til Huaweis GT 3 Pro og Fit 2-modeller, som skiller seg ut for sitt unike design.

Langt fra å være en enkel gadget for teknikere, den nye generasjonen Huawei-tilkoblede klokker rimer opptreden Og delikatesse. Dens unike design finner den perfekte balansen mellom mote og teknisk styrke. Fra et verktøy for idrettsutøvere forvandles en tilkoblet klokke Et trendy tilbehør Daglig. Vi forklarer hvordan smartklokker GT3 Pro Og Matchende 2 Skiller seg ut fra Huawei.

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro skiller seg ut fra de fleste smartklokker med sin runde skive, noe som gir den utseendet til et klassisk armbåndsur. Den er produsert Svært slag- og ripebestandig safirkrystallNår klokken er tilgjengelig på slutten Titanium Hvor Keramikk. Den veldig klare visningen av de mange urskivene er fascinerende med sin eleganse og finesse. Det høyteknologiske keramiske etuiet føles flott på håndleddet. Den trekantede roterende rammen matcher perfekt den feminine stilen til begge versjonene av klokken.

De Spillfunksjoner Ta det et skritt videre Mer enn 100 treningsmetoder Og en ny gutt på fridykking. Garantert skreddersydd erfaring. Presisjonen til fem-system dual-band GNSS-posisjonering utfordrer idrettsutøvere på alle ferdighetsnivåer. Og alt dette uten kompromisser Informasjon om søvn, hjertefrekvens og daglig aktivitet.

©Huawei

Huawei Watch Fit 2

2020-utgivelsen av den første Watch Fit åpnet et nytt kapittel i smartklokkenes historie, og inspirerte brukere til å forbedre kondisjonen med en elegant enhet. Hawaii Se Fit 2 Vektlegging tar et nytt skritt De Tilpasning og unikhet. Vi kan Bytt stroppen I henhold til hennes klær og preferanser. Myk og behagelig silikon, elegant skinn eller fasjonabelt Milanese-armbånd? Når det gjelder utseendet på klokken, varierer det takket være bredden Valg av farger og stilige urskiver : Mer avslappet på jobb, morsommere og fargerik i helgen.

READ  sur quoi se base t'on pour l'achat d'un nouveau modèle?

Men begge disse klokkene har andre fordeler i spillet. Huawei Helse Er del av Koblet til smarttelefonen din og tilgjengelig på iOS og Android, gjør det enda enklere å ta i bruk en sunn livsstil. For eksempel tilbyr den også et bredt spekter av funksjoner som Healthy Living Management, som lar deg etablere en unik velværeplan, inkludert antall daglige skritt, vannforbruk og treningsøkter. Nylig har Huaweis smartklokker også endret seg Kompatibel med Strava – Perfekt for elskere løping.

Avslutningsvis er disse tilkoblede klokkene ekte juveler i betydningen teknisk som estetikk !

Denne artikkelen er utarbeidet i nært samarbeid med Huawei.
www.huawei.com

Les mer:
Sport: Budskapet som driver oss tilbake til sport
«Where the Crayfish Sing», et intervju med Daisy Edgar Jones
Finn ut: 3 fantastiske alkoholfrie cocktailer med 0,0 % fersk gardenia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *