Den totale gjenåpningen ble utsatt og vaksinen ble utvidet til unge mennesker

Norge utsatte torsdag den totale opphevingen av helserestriksjonene og utvidet distribusjonen av vaksiner til 12-15 åringer i kjølvannet av nylige tilfeller av Covit-19 som er registrert de siste dagene.

Gjenåpning i dag (selskap, red.anm.) vil øke risikoen for forurensning.“, kunngjorde statsminister Erna Solberg på en pressekonferanse bare dager før parlamentsvalget begynte å forverres for hans høyre-koalisjon.”Vi ønsker ikke å ta denne risikoen når det er veldig kort tid før alle voksne har mulighet til å beskytte seg med vaksinen.“, argumenterte hun.

Retur i slutten av september

Det skandinaviske landet begynte gradvis å øke helseaktivitetene sine før sommeren, anti-statsvaksinen avanserte og epidemien trakk seg tilbake i jorden. Overfor risikoen for en ny forurensningsbølge har den imidlertid gjentatte ganger utsatt implementeringen av sluttfasen, noe som kan føre til en semi-standardisering.

Torsdag sa Solberg at hun hadde tenkt å gå tilbake til det normale livet.»I slutten av september“Han tror at rundt 90 % av voksne vil vaksineres. Ifølge Folkehelseinstituttet onsdag var tallet 71,9 %, mens 89,1 % av voksne fikk den første dosen.

På grunn av spredningen av den svært smittsomme deltavarianten har antallet miljøgifter i landet økt kraftig de siste dagene, spesielt for å nå rekordnivåer blant ungdom etter skolestart.

READ  Rot med en tilnærming: Norges fremragende Caps milepæluke med pastottittel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *