Den væpnede mannen etablerte seg i sitt eget hjem – V.G.

Overgrep: Her tar politiet personen bort. Foto: Frederick Solstadt

Etter midnatt sier politiet at de vil være i stand til å kontrollere situasjonen etter en større politiaksjon i Winterbro, en kommune i Wicken.

En mann befant seg i Winterbro, bevæpnet, i sitt eget hjem, skrev politiet i øst på Twitter 21.49

Politiet skriver at de ikke har mulighet til å svare på mediehenvendelser.

– Politiet har kontroll over situasjonen. Det er ingen fare for naboer eller andre, men ettersom politiet ikke avslutter etterforskningen på stedet, skriver politiet etter midnatt på Twitter.

– Personen ble pågrepet like før midnatt. Nå vil han bli overvåket av en lege og deretter se hva som skjer, sa Eastern Police District Operations Manager Trond Lorentzon til NDP klokken 13 lørdag.

Helt forhindret: Bevæpnet politi kjører inn i et boligområde i Winterbro fredag ​​kveld. Foto: Frederick Solstadt

Et stort område ble sperret av politiet av Dussenfried og Fleslorasan.

– Han gikk rundt i området. Situasjonen forverret seg etter at vi tok kontakt. Personen var alene og ingen ble skadet. Vi gjennomfører nå endelige henvendelser på nettstedet, sier Lorentsen.

Politiet i Oslo skaffet ressurser til operasjonen, opplyste operasjonslederen til VG.

– Vi får beskjed om å holde oss borte, et sidehus VG.

To vitner sa til VG at personen skal ha kommet til en sidedør. Han må ha prøvd å reise hjem uten å lykkes. Ifølge vitner ringte beboerne i huset politiet og ba dem om å låse seg på badet, der det bare er et lite vindu og bli der til politiet kommer.

READ  Norges Tobias Johannessen løfter Inios 'Carlos Rodriguez til Tour de Avenir -tittelen etter den siste oppgangen til spanjolen

Mannen kom så angivelig tilbake til sitt eget hjem hvor han hadde søkt tilflukt. VG svarte ikke på en anmodning om kommentar fra politiet fredag ​​kveld.

Har du noen tips om saken? Send til 2200@vg.no

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *