Denise Antipov, Reserve Reserve drept i aksjon, «Helter vil aldri dø hvis de forteller historien sin»

Etter at Russland annekterte Krim i 2014, meldte Denis Antipov seg frivillig til å bli med i den ukrainske hæren. Med spesialisering i spiondroner ble han med i frontlinjen til Donbass for en rekke oppdrag.

Tilbake i Kiev underviste deltidsminister Taras Shevchenko i språk ved National University. Denise Antipov snakket perfekt engelsk. En stille og fast stemme skinner fra telefonsentralene våre, og han holder den oppe Torsdag morgen 24. februar måtte vi avlyse møtet vårt.

«OSS.n Pliktfølelsen er dypt forankret i ham«

Den russiske invasjonen begynte for noen timer siden, og i likhet med titusenvis av andre ble bookeren oppringt. Denise Antipov stenger butikken sin og forteller oss om hennes ønske om å returnere til hæren så snart som mulig for å forsvare landet sitt fra denne første krigsdagen. Dagen etter sluttet han seg til den 95. luftangrepsbrigaden som løytnant i hurtigreaksjonsstyrkene til den ukrainske hæren. Østlig retning av landet.

«Denne generasjonen av unge menn eller kvinner som meldte seg frivillig til denne krigen har sterk tro. Friheten til landet hans og ukrainerne.» Likevel sier hans tidligere lærere.

READ  Vil Taliban fange Afghanistan? Her er det vi vet så langt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *