Denise Progniard reagerer på Phils opprørende falske immunhalsbånd

Samfunnet

Vert Q.O-Landa Publikum kom tilbake til dette litt merkelige øyeblikket.

Dette er et av de morsomste og mest pinlige øyeblikkene i dette eventyret. Når orienteringstesten nærmer seg, er noen kandidater spesielt bekymret for huden sin. Dette var imidlertid tilfellet med Phil, som ikke nølte med å utvikle sin egen immunitet for å lure kameratene. Med en virkelig uavgjort effekt …

“Det er en spøk!”

Den aktuelle modellen, tatt her og der, ble bygget av sjøfliser festet til gammelt tau som ble funnet i leiren, som normalt ble tatt ut av Phil under fjerningsrådet. Laurents reaksjon, som satt bak ham, hadde ikke mye tid til å komme. Den forvirrede eventyreren hever øyenbrynene mellom dypt spørsmål og fullstendig fortvilelse. Etter faktum, for å spørre modellen og danseren: «Alle brøt ut i latter. Til og med Denise”.

Så Denise Progniard bør avhøres om denne enestående hendelsen. Under en direktesendt Instagram innrømmet programlederen at han var veldig fornøyd med dette, i motsetning til å kunne vise bilder av showet. “Det er en spøk!”, erklærte han. “Det er et falskt halskjede, det er ubrukelig. Jeg sverger til deg, jeg må bite meg i leppa for å ikke le, ikke le høyt. ” TF1s journalist opptrer i et forsøk på å holde en viss avstand til kandidater han er kjent med.

READ  Ashley Graham, som er gravid med tvillinger, avslører en fullstendig forstørret mage

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *