Denne antiperspirant-deodoranten er den beste på markedet | skjønnhet

Det er ikke lett å finne en effektiv og sunn deodorant. For å hjelpe oss med å finne den sjeldne perlen, har den franske foreningen «60 Million Consumers» tatt vare på dette essensielle produktet på badet vårt. Jeg har nettopp avslørt listen min over «reneste» antiperspiranter.

Hvilken deodorant bør du velge for effektivitet og en ren formel? Dette er spørsmålet som magasinet «60 Million Consumers» besvarer i spesialutgaven «Clean Cosmetics». Foreningen avslører «den reneste listen» etter å ha analysert 22 deodoranter, hvorav åtte er sertifisert økologisk

Dermed kåret magasinet den beste organiske deodoranten på markedet, det beste limproduktet, og til slutt den beste antiperspiranten. Den som vant denne tittelen er Vichy 48-timers antiperspirant. Midlet er det eneste som ikke inneholder noe aromatisk eller aromatisk stoff.


Designet for overdreven svetting, får den helsekarakteren B, miljøkarakteren B, og til slutt Cosméto’SCore på B. Denne indeksen ble implementert i 2020 og avkoder kosmetikk som er helseskadelig.

Når det gjelder de beste økologiske deodorantene, er Monsafon Organic Aloe Deodorant den store vinneren. Det var Acorelle Douceur Stick deodorant som vant tittelen i kategorien «Best Stick Deodorant».

Les også

Denne populære deodoranten ble raskt trukket tilbake fra markedet: brukere led av smertefulle poser

READ  New Balance donerer rundt $ 55.000 for å bygge en utendørs basketballbane i Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *