Denne champagnen er kåret til den beste i verden

Champagne & Sparkling Wine World har avsagt sin dom: den beste champagnen i verden er Dom Ruinart Blanc de Blancs 2010 cuvée. Den har blitt tildelt tittelen Supreme World Champion. Maison Ruinard tok topp utmerkelser i denne konkurransen for andre år på rad. I 2021 ble en magnum av Dom Ruinart Rosé 2004 presentert.

Tre ting å vite om bobler ifølge vinhandler Francis Boon:

Dybde og aromatisk kompleksitet

Ruinart ønologiske team bestemte seg for å gjeninnføre korkflasker til ære for huset med 2010-årgangen. «Cork bringer en treaktig side til denne cuvéen i løpet av 10 års modning. I denne årgangen, den karakteristiske aromatiske friskheten til Ruinart. Kombinert med tid, kommer den til uttrykk her med enda mer dybde og aromatisk kompleksitet,» heter det på nettsiden til Maison Ruinart, grunnlagt i 1729. «Denne prisen hyller den visjonære ånden til menn og kvinner som har bidratt over tid til våre viners fortreffelighet. , Fra vingård til kjellersier Frédéric Panayotis, kjellermester i Maison Ruinart.

Ved hvilken temperatur bør champagne drikkes?

Belgierne elsker champagne. Han forbruker mer enn 10 millioner flasker hvert år, noe som gjør Belgia til den femte største champagneimportøren i verden. Men hva er den ideelle temperaturen for å drikke det? Champagne bør ikke være for varm eller for kald. Hvis temperaturen er for kald, mister den sin smak og eleganse. På den annen side, hvis den er for høy, har du den Flere bobler i glass, men de fordamper raskt på grunn av en prosess som kalles molekylær agitasjon. Spises best kald, men ikke for kald for å beholde mindre tørst og smak. Optimal temperatur? Ca 8 grader. Lite triks: du kan fylle flasken halvveis med en champagnebøtte med vann og isbiter. For å fremskynde avkjølingsprosessen, legg en håndfull grovt salt inn i champagnebøtta. Dom Ruinart Blanc de Blancs 2010 ble kåret til den beste champagnen i verden, men det er kanskje ikke din favoritt. alles smak er forskjellig…

READ  BlackBerry selger mobiltelefon- og nyhetspatenter for 600 millioner dollar

Gå aldri glipp av noen livsstilsnyheter igjen sosoir.lesoir.be Abonner nå på våre temanyhetsbrev Ved å klikke her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *