denne Galaxy A33-rabatten kan ikke slås

Samsung Galaxy A33 er blant den beste verdien for pengene fra produsenten og er enda rimeligere med denne rabatten. Samsung senker prisen på smarttelefonen til under 300 euro.

Samsung er kjent for sine avanserte smarttelefoner og avanserte teknologier som sammenleggbare skjermer, men produsenten tilbyr også svært rimelige og velutstyrte modeller for hverdagsbruk. Samsung Galaxy A33 er en av dem og markedsføres på merkets offisielle nettside.

Samsung tilbyr denne gode 5G-smarttelefonen for kun 299 euro i stedet for de vanlige 379 euro. Den har en enkel og slitesterk design, anstendig ytelse og god batterilevetid. Med andre ord en veldig god modell å anbefale dersom budsjettet ditt ikke overstiger 300 euro for en ny smarttelefon.

Samsung Galaxy A33 5G: dra nytte av en god rabatt på den offisielle nettsiden

Samsung Galaxy A33 5G har en lignende design som A53 med en 6,4-tommers skjerm og en IP67-sertifisert vanntett design som ikke nødvendigvis er vanlig i denne prisklassen. Samsung-smarttelefonen er utstyrt med en 5nm octa-core prosessor som tilbyr anstendig ytelse for daglig bruk og 5G-kompatibilitet. Den har et trippelkamera hvis kvalitet i fullt dagslys generelt er tilfredsstillende. Ettersom det er flere og flere smarttelefoner i denne prisklassen, har den et batteri med stor kapasitet som kan tilby opptil 2 dagers autonomi.

Klikk her for å dra nytte av Samsung Galaxy A33 5G-tilbudet på den offisielle nettsiden

BFMTVs nyhetsrom var ikke involvert i produksjonen av dette innholdet. BFMTV kan motta kompensasjon når en av våre lesere foretar et kjøp gjennom lenkene i denne artikkelen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *