Denne gamle RTBF-tjenesten vil snart forsvinne fra TV-ene dine

Det er nesten slutten på en æra i RTBF. Offentlige tjenester forbereder seg på å kutte tekst-TV-forbindelsen fremtiden. Tjenesten, tilgjengelig på TV-er, vil bli avviklet i februar 2024 etter mer enn 50 års tjeneste.

Tekst-TV var denne populære siden (tilgjengelig ved å bruke «Tekst-TV»-knappen på fjernkontrollen) med vakre farger og store piksler som gjorde at seerne kunne få tilgang til en hel rekke informasjon, fra TV-programmer til lotteriresultater til flyplassflyvninger. Tidsplaner, værmeldinger, jobbtilbud og til og med resultater av sportskamper.

Du kan finne alt på RTBF tekst-TV, til og med en seksjon for jobbmuligheter. ©G.L

Denne forsvinningen skal ikke ha noen betydelig innvirkning, men RTBF forventer fortsatt å motta spørsmål fra sitt lojale publikum. «Våre meklingsteam er klar over denne planlagte nedleggelsen og vil kunne svare på alle spørsmål og veilede brukere», svarte Romain Delecore, kommunikasjonssjef i offentlig tjeneste. En advarselsmelding på tekst-TV advarer også om fremtidig frakobling, og inviterer seerne til å omdirigere til RTBF-kanaler og nettsted. «Alle våre plattformer gir mulighet for større respons for å gi deg mest mulig nøyaktig informasjon, noe tekst-TV ikke tillater,» leser vi.

READ  Britney Spears domstol direkte: Søksmål om konservatisme etter bomben vitnesbyrd

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *