Denne nye metoden for pendling mellom en bil og en tohjulssykkel vil snart være overalt

I kategorien små bybiler er bilen som tydeligvis kommer til tankene Citroën AMI, lansert tidlig i 2020, en toseters elektrisk småbil som ikke krever førerkort. Hvis det først var gjenstand for mye hån, ble byboere raskt forført av dens praktiske funksjonalitet og bilprodusentene oppdaget potensialet. Takket være deres kompakte størrelse og økonomiske drivstofforbruk i en tid med stigende energipriser, synes små bybiler nå for mange å være et must.

I videoen, de 10 mest pålitelige bilmerkene:

En ny form for mobilitet

På denne linjen dobler D’Ieteren ned på alternative mobilitetsløsninger som appellerer til byfolk og pendlere som har en tendens til å gi avkall på den klassiske bilen. Forestilt i Sveits av Micro i opprinnelsen til scootere, ble dette kjøretøyet født naturlig fra observasjonen at de fleste av våre nåværende biler ofte er for store for den daglige bruken vi bruker dem. Faktisk er gjennomsnittlig kjørelengde begrenset til 35 kilometer per dag, og bilene våre står stille nesten 90 % av tiden, med en belegg på bare 1,2 personer per kjøretøy.

Halv scooter, halv bil

Dermed er denne nye modellen av en ny biltype sammenlignbar med en liten og lett 100 % elektrisk bybil uten CO2-utslipp. Midtveis mellom den elektriske scooteren og bilen er Microlino en kraftig firhjuling. Så det krever B-sertifikat for å kjøre den da den går opp i 90 km/t. Raskere enn en scooter, slankere enn en bil og mer praktisk enn en motorsykkel, er det tydelig at vi er her på en ny form for mikromobilitet for å fullføre vårt alternative mobilitetstilbud. D’Ieterens idé var nøyaktig å bygge bro over det fortsatt ledige gapet mellom bilen og den tohjulede sykkelen. Hvis denne nye bilen krever B-sertifikat, er ikke dette den eneste forskjellen vi merker med andre små bybiler: denne bilen kan nå 90 km/t, noe som gjør den dobbelt så kraftig som for eksempel en Citroën Ami, som en lett firhjuling sykkel.

READ  Viya, den kinesiske influenceren med 110 millioner abonnenter, forsvinner fra internett

Microclino har også en 230-liters søppel, slik at brukerne kan laste inn tilsvarende tre vannflasker, mens Ami ikke har noen. Endelig er det den eneste bilen i denne klassen utstyrt med en monocoque. «Denne typen konstruksjon forbedrer kvalitet, lang levetid og sikkerhet sammenlignet med tradisjonelle rørformede dekk som vanligvis brukes i små biler,» forklarer Detterin.
Rent praktisk sklir den lett overalt på bare 2,5 meter lang og lades fremfor alt opp på tre til fire timer på en vanlig stikkontakt (avhengig av batteritype). Vær oppmerksom på at grunnprisen for Microlino minicitadine vil være rundt €14 900. Den vil bli markedsført fra 2023.

Ikke gå glipp av flere livsstilsnyheter på sosoir.lesoir.be Abonner nå på våre nyhetsbrev Ved å klikke her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *