Denne nye WhatsApp-funksjonen som kan gjøre livet enklere for de som angrer på å sende en melding

Hvem har ikke trykket «Send» for raskt? Når ord overskrider tanken eller en feilstaving sniker seg inn i en av meldingene dine sendt av WhatsApp, er det mulig å slette den aktuelle meldingen (og ikke endre den).

Denne funksjonen har vært tilgjengelig siden 2017. Bare hold fingeren på innholdet du vil slette og velg deretter mellom to alternativer: «Slett for alle» eller «Slett for meg».

Operasjonen er imidlertid bare mulig i én time etter at meldingen er sendt. Etter dette tidspunktet er det for sent og innholdet er definitivt «innprentet» på samtalen.

For å løse denne begrensningen, vil Meta Group-appen endres i august, slik at brukere kan slette en melding opptil litt over to dager etter at den ble sendt.

Pass på multimedieinnhold

Vær imidlertid forsiktig, for at meldingen skal forsvinne ordentlig, må alle mottakere som er medlemmer av samtalen ha oppdatert WhatsApp-appen sin. Hvis ikke, vil meldingen fortsatt være synlig på deres side, men uten at du vet det.

Videre kan til og med slettede medieelementer som bilder, videoer eller til og med GIF-er automatisk lagres på mottakernes telefoner ved mottak. «Mottakere som bruker WhatsApp for iOS kan fortsatt ha en lagret kopi av mediene du sendte i bildene deres, selv etter å ha slettet meldingen i WhatsApp-chatten», varsle meldingsprogrammet. Derfor er sikkerheten for sletting av en melding for alle brukere kun garantert for innhold i tekstform.

Merk at i for eksempel Signal-appen er tiden det er mulig å slette en melding tre timer etter at meldingen er sendt. I iMessage er det noen få minutter og Telegram begrenser ikke brukeren til noen tidsbegrensning, bortsett fra i gruppechatter hvor tidsbegrensningen er 48 timer.

READ  Infrarøde skanninger avslører forfatteren av skjult graffiti i The Scream

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *