“Denne oppsigelsen er en skuffelse”

En solid leder i Pro League, Union, som er i stand til å slå ned fjell i League, er en av sesongens første store besparelser. Redesignet for anledningen, Beseiret av Saint-Gillois Michelin i den belgiske cupen (2-1). Etter møtet var spørsmålene logisk sentrert om prioriteringene til Brussel-befolkningen, kanskje drømte de allerede om PO1 selv om de var i ferd med å droppe trofeet?

En hendelse som ble alvorlig ødelagt, Felice messe, Unionisttrener: “Prioriteringer er ingen andre steder. Vi prøver å vinne hver kamp. Så denne oppsigelsen er skuffende sammenlignet med det vi har vist i sinnet, i sjalusi. Vi kunne ikke tapt i kveld. Vi er konkurrenter, vi ønsker å fortsette konkurransen.


Les mer: Belgium Cup: Tvunget (eller ikke skinner), slår ut standardmusen og går til 16. runde


Som ligaen, Union Spilte ekstrem angrepsfotball. Dessverre, ikke en gang, mislyktes realismen: “Vi adopterte den samme filosofien i ligaen, men med andre spillere. Før det første Malinois-målet var vi det beste laget i bevegelse og spillskaping. Dessverre misset vi dette målet ved en feiltakelse. Dette er en del av vårt DNA, og vi må akseptere det. Etter det fortsatte vi å spille og stemningen var god, men vi traff bare en gang. Dette målet kan komme litt sent.”Analyse Masse På mikrofonenEric Lipois.

READ  Jerome Bodengs ekskjæreste Kasia Lenhardt dør 25 år gammel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *