Denne sveitsiske turisten betaler 200 euro for en hummer på en italiensk restaurant, men bestemmer seg for ikke å spise den.

Restauranten Gente di Mare på Sardinia opplevde et spesielt rørende øyeblikk, med bilder delt over hele Italia.

En sveitsisk turist og mannen hennes tok en uventet avgjørelse etter å ha bestilt hummer i katalansk stil med linguine. Et krepsdyr for 200 euro bestemte kunden seg for ikke å smake, men å slippe!

Da han uttrykte ønsket til restauranteieren, ble Antonio Fasolino overrasket og trodde det var en spøk. Han forsto den uselviske holdningen til den sveitsiske turisten som ba ham slippe den nesten 2 kg tunge hummeren.

Bekymret for høyden på terrassen for å frigjøre dyret, roet hun seg en gang, tok den ut av bøtta og la den tilbake i vannet.

«Jeg ble også rørt over hennes lykke og entusiasme. Hun var veldig glad og ivrig etter å oppfylle dette ønsket, og vi hadde en flott tid med henne.», sa Restaurant Mirror, rørt. Også på restauranten ble de fleste kundene veldig rørt over et slikt syn.

Bilder av savnede hummer har blitt delt titusenvis av ganger, noe som har fått noen til å stille spørsmål ved deres rolle i å redde dyrearter.

READ  Den amerikanske basketballspilleren Brittney Griner ble løslatt i en fangeutveksling med Russland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *