Denne VOO/RTBF-striden som ødelegger Wallon-operatørens digitale TV-tjeneste

  • repetisjon. Klokken er 21:34. Du har gått glipp av nyhetene. Via TV-fjernkontrollen og dekodermanualen kan du slå på avspillingen for å se den mens den sendes gjennomføring.
  • Omstart. Klokken er 19:37. Du gikk glipp av de første syv minuttene av nyhetene. Via TV-fjernkontrollen og dekoderhåndboken kan du spille den av som om det var 19:30 mens den fortsatt sender løping.

Slettet for over 4 måneder siden

Disse er detaljer Dette er viktig når det gjelder å velge TV-abonnement. Betingelsene for omstart og omstart er forskjellige fra operatør til operatør. Det gjelder varigheten av replayen, kanalene og programmene som drar nytte av eller ikke drar nytte av disse funksjonene osv.

I dette spillet er det mulig å identifisere betydelige forskjeller i tjenestene som tilbys av Proximus, Orange, VOO eller Telenet. Mest slående eksempel: i VOO, en fil forsvinning Replay (replay) på RTBF-kanaler (La Une, Tipik og La Trois).

På nettstedet bekrefter VOO i løpet av opplæringen at RTBF-kanaler faktisk er fratatt å starte på nytt.

«Jeg vil eksplodere av sinne»

Hvis dette uttaket går mer enn fire måneder tilbake i tid, har det gått relativt upåaktet hen, bortsett fra operatørens nettfora som kundene klager seriøst på. Valgt stykke:

Hvorfor viser ikke VOO repriser på RTBF-kanaler lenger? Vi intervjuet representanter (VOO, RTBF) i denne saken til ingen nytte. I møte med deres taushet, er vi tvunget til å utlede en noe formell forklaring fra de samme foraene.

«RTBF krever spesifikk lønn»

i Dette emnetEn misfornøyd VOO-kunde reléer en Svar Mottatt fra RTBF:

«Replay-alternativet, som lar deg umiddelbart gå tilbake til starten av et pågående TV-program, er tilgjengelig avhengig av tjenestene som spilleren abonnerer på hos sine mediepartnere. Andre operatører som Proximus, Télésat, etc. har abonnert på denne tjenesten, men VOO, i motsetning til hva du har blitt fortalt, valgte hun å ikke reaktivere den. Dessverre kan ikke RTBF forplikte henne til å tilby alle de tilbudte jobbene. Vi ber om at vi beklager denne situasjonen! RTBF er imidlertid fortsatt åpen for diskusjon med VOO. Dette punktet vil bli diskutert igjen i et fremtidig møte med dem.»

«Ikke velt denne kostnaden over på abonnementet»

Litt lenger, bekrefter en VOO .-ansatt skam Økonomiske forhandlinger.

«Det er riktig at RTBF nå krever en spesifikk godtgjørelse fra operatørene for å gi dem rett til å tilby sine kunder en restart/start over-funksjon på sine kanaler. Bortsett fra at dette kravet er i konflikt med praksisen til andre kanaler, VOO, har i motsetning til andre operatører besluttet å ikke overføre denne tilleggskostnaden til kundenes TV-abonnement. »

Påminnelse, VOO hevet 35 priser 1. april 2022ni måneder etter de som ble registrert i juli 2021.

Viktige nyheter om kommunikasjon i 3 artikler

Proximus erstatter 63 000 TV-dekodere: Bekymret?Færre kanaler, ingen dekoder: Bør du bli forelsket i Proximus, Orange, VOO, Zuny og Télésat Light TV?Høyhastighets Internett: VOO presser hardt på for å endre Proximus

READ  Kjøpe en brukt elbil: god eller dårlig idé?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *