Depco Stystal blir med i Demo Crew – reNyheter

Den japanske utvikleren Depco Renewable Power har sluttet seg til konsortiet av selskaper som forbereder seg på å lansere en demo av Tetraspore-konseptet med stilig offshore-teknologi fra Norge.

TEPCO har anskaffet en eierandel på 30% i demonstrasjonsprosjektet, som vil se Tetraspar-området som støtter 3,6 MW Siemens Kamza-turbinen installert ved Marine Energy Testing Center fra Stavanger i sommer.

Andre interessenter i prosjektet er Shell (46,2%), RWE (23,1%) og Stystel Offshore Technologies (0,7%).

Selskapet er veldig fornøyd med å ha sluttet seg til Demo, sa Depo-styreleder Seeichi Bhupasamy.

«Tetraspar-teknologi kan også brukes i Japans naturlige forhold og kan etablere en mer effektiv forsyningskjede nærmere bestemte steder,» sa han.

«Det er en lovende teknologi som kan spille en nøkkelrolle i arbeidet med å fremme overgangen til fornybare energikilder som primære energikilder.»

Tetraspor-designet er en tetrahedral struktur konstruert av rørformede stålkomponenter.

For den kommende demonstrasjonen opprettet den danske fabrikanten Welken de ferdig monterte områdene i fjor i den norske havnen i Grena.

Prosjektpartnere sa at monteringsprosessen uten sveising bare tok to måneder.

Henrik Steistall, leder av Tetrasbor Protest-programmet, sier Depco bringer verdifull flytende vindkompetanse til prosjektet.

Å være i Depo-teamet, kunne omfanget av demonstrasjonen utvides på en rekke måter, inkludert økt teknisk opprør over testen. han sa.

READ  Forever Skies solgte 80 000 eksemplarer i løpet av de første 2 ukene med første tilgang

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *