Derek Chisora ​​bekreftet mot Joseph Parker 1. mai

Derek Chisora ​​møter Joseph Parker for toppkortet 1. mai, og også med Katie Taylor, Natasha Jonas, Dmitry Beofel og Chris Eubank Jr.

Kampen vil bli vist på DAZN over hele verden bortsett fra Storbritannia, Irland, Kina, New Zealand og Samoa.

Chisora ​​kjempet sist i oktober da han tapte mot ukrainske Oleksandr Osik, og hadde planlagt å kjempe mot en newzealandske bokser, Parker, siden 2019. I oktober samme år falt en kamp mellom paret da Parker ble bitt av en edderkopp, noe Chisora ​​forårsaket. Omstridt.

Parker kjempet i New Zealand i februar i år mot landsmannen Junior Fa om poengseier og nådde tredjeplassen av WBO.

“Vi har vært her før, i 2019 reiste jeg til Vegas for å skyte Face to Face med Parker. Jeg ringte Haye så snart jeg dro og sa til ham:” Denne fyren går ikke inn i ringen med Chisora. ”

“Nå andre gang håper jeg at han kjemper, ser frem til å kjempe, gleder meg til å komme tilbake i ringen! Jeg elsker å kjempe, det er det jeg elsker mest. Lykke til Joseph Parker og hans nye team, vi sees i krigen 1. mai! “

Parker sa: “Jeg er spent på å starte dette nye kapittelet i karrieren med en ny trener og noen nye ideer.”

“Cessura og jeg har uferdig virksomhet, og i ringen vil en av oss få jobben gjort. Jeg vet godt at en seier på britisk jord og på internasjonal fjernsyn vil sette meg i sentrum mens jeg taper ville være katastrofalt. Jeg er over utfordringen. Ta ham til Delboy. “

Taylor og Jonas skal kjempe om kampen i kvartfinalen i OL 2012, som endte med seier for Taylor. Denne gangen vil Taylor’s WBA, WBC, WBO, IBF og Ring Magazine belter være på linjen.

READ  Tabellen HOG trenger kajakk

“I sin siste kamp har Natasha bevist at hun fremdeles opptrer på høyeste nivå, så det er en stor utfordring for meg, og jeg gleder meg veldig,” sa Taylor. Den slags kamper du vil være en del av. ”

Jonas sa: “Jeg er veldig spent på å kjempe, jeg bråket mye om at jeg ikke ønsket å gå ned på nivå eller klasse etter å ha lagt meg på verdensscenen i min siste kamp.” “Jeg vet at Katie er et annet dyr enn Terri Harper, men det tror jeg hver gang jeg blir bedt om å komme frem. Jeg sa at jeg ønsket å være en helt og alle i alderen 130 til 140 år var i mine øyne, og Jeg vet at jeg er i verdensklasse. “En bokser og jeg kan vinne en verdens tittel.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *