Derek Suv’s Enquiry: Defense and Case Tests Present Final Arguments – Live | Amerikanske nyheter

Kom tilbake til direktesendingen av Derek Sues rettssak. Endelige argumenter i drapssaken mot en tidligere politimann i Minneapolis er planlagt å begynne klokken 9 lokal tid. Minneapolis.

White konfronterer tidligere politimann i Minneapolis Sue Avgifter Andre flom ved et uhell, tredje attentat og andre attentat i George Floyds død 25. mai 2020. Under en arrestasjon presset Suu Kyis ni minutter og 29 sekunder kneet mot halsen på Floyd.

Floyd ble presset mot fortauet, behersket og dempet, mens han samtidig holdt på Suvs kne. Floyd døde. Han var 46. Hans død utløste protester mot raserettferdighet over hele verden.

Suu Kyis sak startet 29. mars med entusiastiske uttalelser Vitnet vitnet i 14 dager. Når ferdigstillelsen er fullført, vil voldgiftsmannen bevisst begynne og vil bli isolert til en dom er nådd.

Påtalemyndigheten og Suu Kyis advokat fokuserte på to sentrale spørsmål Temaer: Bruk av makt og dødsårsak.

Aktor hevder at bruken av suv-makt var høy, noe som skiller seg fra avdelingspolitikk og nasjonale politistandarder. De hevder også at Floyd døde av oksygenmangel som følge av politiets kontroll.

Eric Nelson som representerer Suv Positiv Floyd døde av hjertesykdommer, alvorlige hjertehendelser som følge av bruk av metamfetamin og fentanyl og / eller en kombinasjon av disse faktorene. Nelson sa også at bruk av makt i situasjonen er lovlig, og handlinger som ser ut til å være dårlige er lovlige og rettferdige. Aktor sa også at en folkemengde nær arrestasjonsstedet truet betjentene.

Mens Minneapolis venter på en dom, setter byen og andre over hele USA en stopper for potensielle protester. Protester mot politidrap fant sted over hele USA i helgen, med spenninger som økte over de siste to drapene.

READ  Trump avviser den ‘tidligere presidentklubben’ - og følelsen er gjensidig

Ikke Wright, 20, ble en hvit politibetjent myrdet under en trafikkstopp 11. april i en forstad i Minneapolis. Kroppskameraopptak som viser en 13-åring drept i Chicago ble nylig utgitt Adam Toledo, Som løftet hendene, provoserte i detalj Protester.

Når det skjer, vil vi gi deg viktige nyheter og analyser og rapporter fra reporterne våre på bakken.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *