Designet er offisielt i stil med Galaxy S21

OnePlus 10 og 10 Pro forventes å lanseres i januar 2022. Inntil den offisielle datoen er bekreftet, vil produsenten begynne å gi ut den første offisielle informasjonen om sine neste smarttelefoner. Denne 4. januar 2022 slipper OnePlus endelig designen til sine to flaggskip.

Kreditt: OnePlus

I månedsvis har rykter og blindhet vært knyttet til dette OnePlus 10 og 10 Pro, De neste avanserte smarttelefonene fra den kinesiske produsenten. I følge de siste avsløringene fra den berømte lekeren Mayang Kumar, Selskapet må gi oss en avtale 11. januar 2022 kl. 14.00. For den offisielle presentasjonen av de to fremtidige enhetene.

Selv om OnePlus ikke bekreftet den heldige datoen, Produsenten akselererer gir rundt to flaggskip i ett gir. Faktisk begynner han å gi ut den første offisielle informasjonen om OnePlus 10 og 10 Pro i en dråpe. 4. januar 2022, OnePlus har bestemt seg for å gi ut OnePlus 10 Pro 5G-designet, Mer muskel modell av serien.

OnePlus 10 Pro-design
Kreditt: OnePlus

OnePlus 10 Pro 5G: Sterkt inspirert design av Galaxy S21

Hvis du nøye har fulgt de tidligere ryktene i denne forbindelse, ikke forvent noen overraskelser. Faktisk, og som den berømte lekeren OnLeaks foreslo i november 2021, Enheten tar i bruk et design som er sterkt inspirert av designen til Galaxy S21. Som forventet markerer OnePlus 10 Pro sin forskjell OnePlus 9 Pro Via 3-sensor fotomodul integrering, Mot fire av forgjengerne. Faktisk er det fjerde volumet ikke noe mer enn en LED-blits.

Og som Galaxy S21, Fotoenheten er litt forlenget i kanten av enheten. HasselBlad logo, OnePlus har vært partner innen fotografering i tre år nå, Stolt limt på venstre side av bildegalleriet. Om egenskapene vet vi allerede Hovedsensoren på 48 MP kommer med et 50 MP ultravidvinkelobjektiv og et 8 MP teleobjektiv.

READ  Leonardo, en robot som er i stand til å skateboard

OnePlus vil dvele ved det, selv om det så langt har unngått å eksponere fronten på enheten 6,7 ″ LTPO 2.0-panel i QHD + definisjon 120 Hz med oppdateringsfrekvens. Informasjonen ble bekreftet av OnePlus for noen uker siden. Hva synes du om OnePlus 10 Pro 5G-designen? Fortell meg i kommentarfeltet!

OnePlus 10 Pro-design
Kreditt: OnePlus

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *