Det ble sagt at Joan Laportas møte med Mino Raiola markerte et flott forhold

Barcelonapresident Joan Laporta, og Mino Raiola, superagenten og ønsket Airling Haaland-skuespiller, har kjent hverandre i mange år, så det skulle ikke komme som en overraskelse at de møttes i dag i Barcelona. Også i nærvær iht SportsdagbokAlf Inge Haaland var far til den norske spissen, og Matteo Alemany, sportssjef i Barcelona.

Barcelona har full forståelse for at Raiola og Haaland er eldre som lytter til alle de store europeiske klubbene, med duoen på vei til Madrid etter møtet og London i morgen. Laporta brukte møtet for å vise at forslaget deres har nok vekt til å tiltrekke seg en spiller som Haaland, og at han kan sikre at Barcelona har et fullt konkurransedyktig lag neste sesong. Han sørget også for at Haaland hadde en god livskvalitet og alt han trengte for å ta neste skritt i karrieren hvis han bestemte seg for å bli med i Catalonia.

Joan Laporta

Laporta bekreftet at Barcelona har økonomisk styrke til å konkurrere med resten av klubbene i løpet om å skaffe signaturen til den norske målscoreren, og han kan gi et attraktivt tilbud for både spilleren og klubben. Møtet var preget av en fantastisk atmosfære mellom alle parter, et forhold som kanskje ikke har blitt møtt i Madrid gitt den historiske konflikten som fant sted mellom Raiola og Florentino Perez.

READ  Parlamentsmedlemmer støtter målet om at 50% av studenter som studerer i utlandet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *