Det blir ingen bilutstilling i 2024

JegStyret for Federation of Belgium and Luxembourg Automobiles and Motorcycles (FEBIAC) møttes fredag ​​26. mai 2023.

«Styret i Febiac har besluttet å ikke arrangere et fysisk show neste år. La Febiac har alltid hatt som mål å gi besøkende en kvalitativ og representativ opplevelse. Betingelsene er ikke oppfylt, styret konkluderte med at det ikke er tilrådelig å fortsette driften for 2024», kan vi lese i deres pressemelding.

Som svar på et spørsmål fra Le Soir spesifiserte Vibiac: «For at utstillingen skal kunne arrangeres, må tre betingelser være oppfylt. Helsemessige forhold må tillate dette, og det må være interesse fra besøkende og interesse fra utstillere. I lys av suksess som møtte publikum under forrige utgave, Med mer enn 270 000 besøkende er problemet derfor interessenivået til enkelte merker – vel vitende om at vi ikke ønsker å organisere tilbudet, gir de ikke tilstrekkelig representasjon av markedet. »

Er dette slutten på bilutstillingen? «Det er for tidlig å si, vi får se resten. Men det er klart at neste utgivelse er kansellert. Det er selvsagt en stor skuffelse,» sier Vibiak.

Renault uttrykte sin skuffelse ved å hevde at Brussel Motor Show har et sted å ta på den internasjonale scenen i stedet for Genève Motor Show. «Det er synd, for bilutstillingen er også og fremfor alt et forretningsarrangement,» kommenterer Karl Schoebrock, kommunikasjonsdirektør Renault Bilux. «Takket være animatørene i våre innrømmelser, utfører vi vanligvis omtrent en tredjedel av bestillingene våre ved denne anledningen, men den fysiske forsvinningen av møtet vil ikke bety slutten på dynamikken i starten av året.

READ  'De som fortsatt ønsker å kjøpe bør ikke vente for lenge': Hvordan forhandler de frem den beste prisen? | din guide

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *