Det er det, det er fremtiden: en oppstart markedsfører en drone som er i stand til å transportere en person med en hastighet på 100 km/t (video)

Den svenske oppstarten Jetson avduket sitt siste prosjekt 21. oktober: Jetson One, et multielektrisk helikopter, som en drone, med den eneste forskjellen at den er i stand til å transportere en person i hastigheter på opptil 100 km/t! Alt selges for beskjedne €79 000.

Det høres nesten ut som en science fiction-film: svenske Jetson Corporation Jetson One har blitt avduket og kommersialisert, en lett, kompakt drone som er i stand til å bære en enkelt person. En bragd verdig en futuristisk film! Jetson One kjøres med joystick, som i et videospill, men den er veldig ekte og kan nå hastigheter på opptil 102 km/t.

Jetson en er eVTOL Personlig (Red.notat, elektriske vertikale start- og landingsfly som bruker elektrisk kraft til å fly, ta av og lande) 90 kg med en maksimal effekt på 118 hk. Dette minispillet ble markedsført av det svenske selskapet Jetson Aero 21. oktober, kostnaden for dette minispillet er … 79 000 euro!

«Gjør alle til piloter»

For eVTOL-spesialister drives den av 8 elektriske motorer. Det er et rett UAV-type multirotorhelikopter, med åtte koaksialt monterte propeller på fire armer. I følge skaperne av fremtidens maskin lader dens åtte kraftige elektriske motorer raskere enn en mobiltelefon. Utstyrt med flere sikkerhetsinnretninger, inkludert et redundant fremdriftssystem og en ballistisk fallskjerm, håper oppstarten å oppnå dette. «Tyveri er innen alles rekkevidde.»

«Vårt oppdrag er å gjøre flyging tilgjengelig for alle. Jetson ONE er et elektrisk helikopter som du kan eie og fly. Vi har til hensikt å gjøre alle til piloter.»medgründer Peter Turnstrom forklarte i en pressemelding.

READ  Quentin advarer innbyggerne i Suarlée om bensinstasjonsvindel

Allerede utsolgt for produksjon i 2022

Dusinvis av kunder rundt om i verden vil bli de første Jetson One eVTOL-pilotene neste år: Selskapet vil distribuere 12 av dem i 2022, og de er alle allerede booket.

Allerede et offer for sin egen suksess, er maskinen allerede oppbrukt for produksjon i 2022. Imidlertid tar selskapet allerede imot leveranser for 2023.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *