«Det er i min makt å oppmuntre arbeidet til unge belgiere»

Folket og kongefamilien

Den andre er delfinen 21. juli, mellom den sentimentale røde og hvite duen. Et symbol på håp, hennes edgy, litt komiske antrekk er også et budskap om fred.

Dette er hans andre belgiske nasjonaldag på Royal Gallery. Hans andre parade var 21. juli.
Prinsesse Delphine valgte Vogels» kreasjon. Den unge flamske designeren, kjent for sin originalitet, tok seg for første gang i gang med et antrekk for kvinner. Delphine bekreftet overfor oss at før hun begynte på snacken, måtte hun låne en kvinnelig mannequin for å tegne den og ta vare på kantene.

Den bølgete, dioreske kjolen, preget av et høyt belte, skinner med friskhet, med det kunstneriske preget som delfinen tar: den er dekorert med en hvit due, lik Pholon, symbolet på fred. «Jeg liker klær med historier, jeg liker å overraske belgiere.»
Sittende i plettfrie sko med plattformsåler, iført et tegneserieaktig utseende og en rund lue prydet med et rødt bånd, destillerer Delphine, som en fullendt kunstner, bilder av slapstick-eventyr. Et sted mellom en Mary Poppins-rekke – ustoppelig i verdighet -, en Hitchcockiansk heltinne på glanset papir og en oppdatert high.

Les mer > Mario Daniels, mannen som «avslørte» Delphines eksistens: «Hvis hun ikke hadde vunnet den modige kampen, kunne jeg ikke ha levd med meg selv»

Denne flamboyante røde passer perfekt til dagens nasjonale farger og kjoler. Hun ønsket at budskapet hennes skulle være enkelt, universelt og selvfølgelig samlende.
Rødt er en kraftig farge, assosiert med konseptet energi og lidenskap. Men kjolen hennes samler fremfor alt «håp og fred», slik Delphine liker.

READ  Historien om brannsagaen - et år

Budskapet er spesielt relevant i disse turbulente tider, krigen i Ukraina, helse-, miljø-, sosial krise … «Jeg tenker på alle ofrene», forteller Delfin oss. «Det spenner fra ofre for epidemier til krig eller klima. Eller til disse arbeidsløse ungdommene. Blant annet i dag, dessverre, forårsaker den økonomiske krisen betydelige ødeleggelser.

Delphine, som opptakt til det store spranget: Militærparaden 21. juli, som hun følger fra Royal Gallery, for andre år på rad. © Dirk Alexander

I fjor valgte den belgiske prinsessen og designeren en etnisk-bevisst kjole, med mønstre som fremkalte kongolesiske vokstekstiler laget av Brussel-designeren Sire Gabé. Delphine og datteren Josephine, som var fascinert av arbeidet hennes, kontaktet henne gjennom sosiale nettverk.

Her er en annen kjærlighet ved første blikk av Delphine, som viser frem tonene og stilen til Pauls vokal. Denne gangen en nederlandsktalende.
Belgia inspirerer en kongelig kunstner som vekker kreativ oppmerksomhet. Hun har et sterkt instinkt for å oppdage spirende talent.
«Det som står i min makt er å oppmuntre arbeidet til unge belgiere. Jeg prøver å gjøre det på min måte ved å fremheve dem. » En nasjonaldag, i hovedsak samlende og populær, tiltrekker seg faktisk et skikkelig søkelys.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *