«Det er ikke noe aspekt ved fotballen han utmerker seg på» – all fotball

Anderlecht er fortsatt på toppen av tabellen etter 13 dager. Brussel-siden er nummer to med 27 poeng, fire bak lederne Union.

Mario Stroykens er en spiller som vil få flere muligheter til å bevise seg med Anderlecht denne sesongen. Og han er i god form: han har scoret tre mål og gitt én assist i sine fire siste kamper. Frankie van der Elst er imidlertid ikke nødvendigvis begeistret for hva han kommer med.

«Han har alltid vært lite overbevisende tidligere. Når du tenker på Stroykens, hva tenker du på? Hurtighet, dribling, slagkraft? Det er ingen aspekter ved fotball hvor han virkelig utmerker seg. » Dette er ikke en kritikk, du kan. Gå langt ved å være god i alle aspekter av spillet,» sa tidligere FC Brugge-spiller Head til Newsblad.

«Han er ikke et eksepsjonelt talent, men han er en god ung spiller som kan spille i et lag som dette og score mål nå og da. Og når du spiller tett med Tolberg, Dreyer og Hazard, «når du trener med dem hver dag. , du må gå fremover, det er fremgang, men han må fortsatt fortsette på denne banen, la han til.

READ  Formel 1 | Oppturer, nedturer og spørsmål etter Singapore Grand Prix

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *