Det er ingen endring i Belgia, Sør -Europa er mer grønt


Kartet over European Center for Disease Control and Prevention (ECDC) i Brussel endret seg fra mørkerød til rød i forrige uke. Det er fortsatt det samme som Flandern og Walonia i henholdsvis oransje og rødt.

ECDC publiserer et europeisk kart hver torsdag basert på antall infeksjoner og andelen positive tester de siste 14 dagene. Den kommer i fire farger: grønn, oransje, rød og mørk rød.

En del aksepterer rødt i to tilfeller: hendelsen, som representerer antall nye tilfeller per 100 000 mennesker på 14 000 dager, svinger fra 75 til 200, når den positive frekvensen er større enn 4% eller mellom 500 og 500, uavhengig av den positive forhold. Det positive forholdet brukes når den oransje fargen er mindre enn 50% med et positivt forhold på mer enn 4%, når hendelsen er mellom 50 og 75 og når det positive forholdet er over 1% eller når hendelsen er mellom 75 og 200 . Er mindre enn 4%.

Frankrike og Spania grønnere. På den annen side, vær forsiktig i Luxembourg, som har blitt rød. Øst -Europa som Norge og Finland blir mørkere og mørkere.

READ  To drept i grenseskyting i Holland

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *