«Det er så naturlig at alt gir mening» (videoer)


Siden slutten av fjoråret har Aaron og Kayla vært i et forhold. Deres vakre kjærlighetshistorie ble først født i et vennskap som kom fra college. Inntil den 25 år gamle transpersonen fra Tennessee endret seg, bestemte de to dvergpapegøyene seg for å date.

Paret snakker om historien sin med New York Post. Til tross for at han flyttet til Oregon, har Aaron alltid vært i kontakt med Kyla. Hvis de hadde dratt, ville båndet deres blitt styrket. Den unge mannen, som følte seg annerledes, tok derimot avstand fra den mest konservative familien. «Da jeg kom ut, var familien min veldig frustrert og de pleide å komme med unnskyldninger for å forklare oppførselen min. De tok meg med til pastoren i kirken vår for å prøve å «kurere» følelsene mine og fortalte meg at jeg ikke ba nok.» forklarer han.

I 2016 begynte han «sitt liv som mann» og forlot familiens hjem for å bo i Kingsport, hvor Kayla fortsatt bor. Aaron og hans 26 år gamle bestevenn så hverandre flere ganger fra dagen for det første kysset. Og det var et uttrykk: de ble skapt for hverandre.

«Da Aaron var ute, holdt jeg meg oppdatert med endringen hans og hva som hadde skjedd med ham i årevis. Å gå fra vennskap til forhold er veldig naturlig. Aaron var fortsatt den samme personen, uansett hva hans navn eller kallenavn var, påvirket ikke endringen hans forholdet vårt. Alt gir mening, sa Kayla. De to elskerne giftet seg i fjor og fortsetter å leve i kjærlighet.

READ  Donald Trump: Dette er den 45. amerikanske presidenten vil dra etter å ha forlatt Det hvite hus


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *