‘Det er vanskelig å leve med’


Det er utvilsomt en uheldig ulykke som ingen ønsker å oppleve på et fly. Toulouse Rennes -flyvningen, som ble operert av easyJet, hadde flere problemer lørdag på grunn av værforholdene. Flyet skulle lande i Bretagne, men det landet til slutt i Bordeaux, forklarer France Bleu.

På papiret skulle flyet forlate Toulouse klokken 07.45 og lande klokken 9.00. Men ikke alt gikk etter planen siden han ikke dro før klokken 9. Når flyet når Bretagne, er det umulig å lande. Maskinen roterer 40 minutter over Rennes før den må tilbake til Bordeaux, hvor den lander klokken 12.30. En time senere tok flyet av igjen og landet klokken 14.15 i Rennes. Eller forsink 5:15 fra den opprinnelige timeplanen.

bekymret mor

Alt er bra til det ender godt, selv om mange reisende har vist tegn til bekymring. Dette er spesielt tilfellet for Valerie, brudens mor. “Vi hadde avtaler med frisøren og kosmetologen i morges, det ble kansellert. Vi kommer kanskje ikke tidlig nok til bryllupet. Min første datter skal gifte seg, og det er vanskelig å leve med ham,” spør hun en journalist fra Radio Frankrike, uten forvarsel de lykkelige nygifte. Vi prøvde å beholde dem. Vi ble advart av andre slektninger som ville prøve å organisere ting og om mulig utsette festen i 30 eller 45 minutter, avhengig av når vi dro herfra. “

EasyJet, selskapet som organiserte flyvningen, insisterte på at “sikkerheten og trivselen til våre passasjerer og mannskap er vår topp prioritet.”


READ  Total Frankrike ble uteksaminert fra det amerikanske oljespanningssenteret i klimadelingen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *