Det forventes 14 000 mennesker å dra nytte av DTC-partnerskapet Ghana-Norge

Norsk ambassadør i Ghana, H.E. Gunnar Holm og kommunikasjons- og digitaliseringsminister Ursula Owusu Aqful.

Kommunikasjons- og digitaliseringsdepartementet (MoCD) i samarbeid med IDU og Norsk utviklingssamarbeidsbyrå (NORAD) vil trene 14 000 støttemottakere over tre (3) år under Digital Transformation Center (DTC) -initiativet.

I følge Ursula Owuzu Aqful, minister for kommunikasjon og digitalisering, tar prosjektet sikte på å støtte de fire utvalgte landene for å utvikle digitale evner, hovedsakelig i landlige samfunn, ved å bruke nettverket av GIFEC-er fra sosiale informasjonsteknologisentre over hele landet.

Støttemottakere inkluderer kvinnelige gründere, lærere, studenter, mennesker som lever med funksjonsnedsettelser, lederporter, skolekurs etc.

Norsk ambassadør i Ghana H.E. Gunnar Holm sa dette da han ringte en respektfull samtale for å diskutere Digital Transformation Center (DTC) -initiativet.

H.E. uttrykte regjeringens forpliktelse til å hjelpe Ghana i sin søken etter å bruke teknologi for å forbedre tjenesteleveransen på alle nivåer. Gunnar Holm lovet og gratulerte statsråden med gjenutnevnelsen.

Ms Owus Aqful gjentok regjeringens resolusjon om å akselerere bruken av digital teknologi, applikasjoner og tjenester på alle nivåer, beskytte vår digitale infrastruktur og forbedre kapasiteten og kapasiteten til ungdommen vår.

“Ghana er takknemlig for Norges støtte til DTC-prosjektet og ser frem til forbedret samarbeid mellom de to landene i regionen,” la han til.

På møtet var GIFECs administrerende direktør Mr. Kofi Azande, generaldirektør for MoCD, fru Magdalen Appenden, og tjenestemenn fra Utenriksdepartementet og MoCD var til stede.

Ansvarsfraskrivelse: News Ghana er ikke ansvarlig for uttalelser eller kommentarer fra bidragsytere som er lagt ut på nettstedet.

Send meldingene dine [email protected] Og + 1-508-812-0505 via WhatsApp

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *