«Det må endres»: Chelsea «avsky» av rasistisk misbruk av Reese James | Chelsea

Chelsea har lagt vekt på samtaler om sosiale medieselskaper å gjøre mer for å forhindre rasisme på sine sider etter at forsvarer Reese James ble den siste spilleren som ble voldelig misbrukt.

Hele England avslørte fredag ​​kveld at han hadde blitt målrettet, «det er ikke rom for rasisme !!» Som svar. Klubben hans var rask til å fordømme angrepet hans etter et lignende misbruk Romain Sawyers fra West Brom Og Manchester United dobler Axel Duansep og Anthony Martial Denne uka.

En uttalelse fra Chelseas Twitter-konto sa: «Alle i Chelsea FC er motbydelige av det rasistiske overgrepet Reese James fikk på sosiale medier fredag ​​kveld. Klubben finner rasisme og alle former for diskriminerende atferd helt uakseptabelt. Vi fordømmer det helt.

“I sport, som i samfunnet, må vi skape et miljø i sosiale medier der hatefulle og diskriminerende aktiviteter er like uakseptable online som de er på gaten. Vi gir stemme til de som oppfordrer sosiale medier og tilsynsmyndigheter til å ta sterke, mest effektive og presserende tiltak mot denne avskyelige oppførselen. Noe må endres, det må endres nå. ”

Premier League-sjef Richard Masters talte fredag ​​om tidligere hendelser og ba om handling for å eliminere hat på nettet. Han sa: «Jeg er sjokkert over å se rasemishandlingen som spillerne har mottatt denne uken. Raseoppførsel i noen form er uakseptabel og ingen trenger å takle det. Å håndtere hat på nettet er en prioritet for fotball, og jeg tror sosiale medier bedrifter trenger å gjøre mer. «

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *