Det mangler to funksjoner fra den nye AirPods Pro

Produktene er ennå ikke tilgjengelige for salg da enkelte funksjoner ikke vil være tilgjengelige på utgivelsestidspunktet.

Apple introduserte nye produkter i går under sin «Far Out» keynote. I kunngjøringer har Cupertino Inc presenterte sine nye tilkoblede hodetelefonerAirPods Pro 2. Men Cupertino-selskapet har annonsert noen dårlige nyheter angående disse nye hodetelefonene. effekt, De viktigste nyvinningene vil ikke være tilgjengelige 23. september, den offisielle utgivelsesdatoen for den nye AirPods Pro 2.

To sene innovasjoner

Fra maskinvaresynspunkt ser alt ut til å være under kontroll, noe som dessverre ikke er tilfellet på programvaresiden. En av de manglende innovasjonene vil være plasseringen av AirPods-dekselet. Takket være denne funksjonen, takket være «Locate»-nettverket, kan du finne AirPods Pro 2-dekselet ditt fra hvor som helst i verden.

En annen sen ny funksjon vil være tilpasset romlig lyd. Faktisk har Apple implementert muligheten for å tilpasse lyttingen i sine nye hodetelefoner. Dette gjør det mulig å gi en skreddersydd lytteopplevelse for hver bruker.

Vi må vente på iOS 16.1-versjonen (sannsynligvis i oktober) før vi ser disse nye programvareutgivelsene på de nye Apple-merkede hodetelefonene. Så et alvorlig slag for dette nye produktet som fortsatt selges Priset til 299 euro.

_
Følg Belgia-iPhone Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

READ  Leonardo, en robot som er i stand til å skateboard

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *