Det norske pumpeselskapet Lakers kjøper Pump Supplies Ltd.

Lakers AS, et norsk selskap som spesialiserer seg på service, salg, service og utleie av pumper, har utvidet seg til det britiske markedet med oppkjøpet av Pump Supplies Ltd.

Pump Supply eier og driver den største flåten med elektriske nedsenkbare pumper og tilbehør i Storbritannia. Selskapet er landets ledende distributør av Flygt-pumper og en leverandør av elektriske nedsenkbare pumper til det britiske og irske markedet. Utvalget dekker nedsenkbare pumper, slangerør, deler og tilbehør for et bredt spekter av industrisektorer og applikasjoner.

Virksomheten ble grunnlagt for 39 år siden av administrerende direktør Andrew John i Port Talbot, Sør-Wales, og har vokst betydelig over tid til å inkludere fire strategisk plasserte lagre i Gloucester, Winsford, Bodmen og Wexford. Sysselsetter 70 personer og har opparbeidet seg et rykte i vannindustrien for å tilby gode pumpeløsninger og service til klientgruppen.

John sa: “Oppkjøpet er en fantastisk kombinasjon av to selskaper som vil ha gjensidig nytte av avtalen. Det stabiliserer en moden virksomhet som er vel ansett i markedet og gir en solid plattform for den fremtidige utviklingen av virksomheten. Det gir Lakers en inngangsport for deres planer om å utvide seg videre til Storbritannia.

“Det er ingen grunnleggende eller grunnleggende endringer i ledelsen eller organisasjonen av virksomheten i nær fremtid. Virksomheten fortsetter som vanlig med det nåværende ledergruppen, inkludert at jeg ble på plass med støtte fra Lakers-teamet i Oslo. Vi vil fortsette å tilby samme nivåer av støtte og service fra nå av. ”

Lakers er et oppkjøpsselskap og ser etter andre britiske selskaper å legge til i porteføljen i fremtiden. Lakers ble grunnlagt i 2016 i Norge og har 24 selskaper over hele Skandinavia og Tyskland med en omsetning på rundt £ 90 millioner og sysselsetter 400 ansatte.

READ  Salmon Evolution "Plus Abonnement" - Fish Farmer Magazine

Carl Johan Kalinholm, eier av Lakers, sa: “Lakers-nettverket vokser kontinuerlig. Det fortsetter å utvikle seg fra styrke til styrke på grunn av selskaper som Pump Supplies. Oppkjøpet er gode nyheter for fremtiden for Pump Supplies, slik at du kan fortsette å gå fremover og trives, med vår ekstra innsikt og kompetanse. Å tilpasse og endre for å møte fremtidens utfordringer. ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *