Det nye Fitbit-armbåndet inkluderer Google Maps og Google Wallet

Selges for 159 euro, det nye Fitbit Charge 6-armbåndet er tilgjengelig fra torsdag. Det inkluderer endelig kompatibilitet med Google-apper.

Denne torsdagen presenterte Fitbit det som blir merkets fremtidige flaggskipaktivitetsmåler for neste år. Charge 6 sorterer to og etter den forrige modellen, Charge 5. Pour justifier l’achat de ce ny modell selger €159, Fitbit et Google y ont intégré quelques nouveautés plutôt pratiques si l’on veut utiliser le armbånd og laisser son smarttelefon Hjemme.

I tillegg til hjertefrekvenssensorer, oksymeter, EKG og til og med GPS-sporing, inkluderer Fitbit Charge 6 nå full støtte for Google Maps og Google Wallet. På denne måten er det mulig å følge en rute direkte fra armbåndet ditt eller betale med det ved hjelp av NFC-brikken. Hvis du bruker Youtube Music på smarttelefonen din, kan Charge 6 brukes til å kontrollere spilleren din.

For resten vil armbåndet opprettholde det som allerede ble tilbudt i Charge 5, med den forskjellen at det er €20 billigere. Når det gjelder autonomi, lover Fitbit 7 dagers bruk uten å måtte lade armbåndet ditt, selv med Always-On-modus aktiv.

_
Følg Geeko videre Facebook, Youtube og Instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og gode tilbud.

READ  European Space Agency planlegger måne satellittnavigasjon og kommunikasjonssystem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *