Det «pinlige» problemet gjorde at «Star Academy»-seerne ble urolige

Denne lørdagskvelden sendte TF1 den nye sesongens femte bonus «Star Academy». Showet er dedikert til sesong 4-vinner Gregory Lemarchal, som ble skutt ned av cystisk fibrose for femten år siden. Hans foreldre og søster var på settet. I mellomtiden ga studentene sin respekt til sangeren ved å fremføre noen av hans beste hits som «Write History», «A Body Lost» eller «Time to Time».

Mange gjester ble også invitert til å synge sammen med akademikerne. Blant gjestestjernene kan vi regne med Jazzy, Kendji Zirak, Patrick Fiori, Amell Bent, Tatju, Tayk, Phew! Chatterton eller til og med Matt Bogora. Sistnevnte fikk muligheten til å fremføre sangen sin «Tombe» med Chris. Dessverre irriterte detaljene i forestillingen spesielt publikum foran den lille skjermen deres. Faktisk har flere lydproblemer, inkludert mikrofonkutt, ødelagt duoens ytelse. På Twitter uttrykte nettbrukere sin misnøye.

Seerne har også lagt merke til at dette problemet ikke er unikt for denne Prime. Faktisk er dette ikke første gang en «Star Academy»-sesong har hatt slike problemer. I forrige uke klaget noen på hærverket til Dianas mikrofon, som skrudde ned volumet under hennes duett med Leah på «Quant en’a que l’amour». Under den første bonusen husker vi elevenes presentasjon spolert av en mikrofonfeil. Nikos kunngjorde deretter til de første studentene, og slet med å høre.

READ  676 millioner dollar over natten: Auksjonen til McLaughlins ekskoner slår rekord

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *