Det siste: Paven hilser publikum igjen med lang avstand | Forretningsnyheter

De oppfordrer folk til å samles med venner via Zoom, ikke i folkemengder eller i barer og fester. Tampa Bay Buccaneers og Kansas City Chiefs spiller søndag på et delvis fullpakket stadion i Tampa, Florida. Byen har skaffet seg 150 000 masker som er donert og vil bli distribuert av tjenestemenn.

Spillet foregår under et fall i nye tilfeller av coronavirus – et tegn på at økningen i infeksjoner fra høytidssamlingene i desember kan lette. Helsetjenestemenn er imidlertid bekymret for at Super Bowl-fester med mennesker utenfor familiene kan spre nye saker.

“Vi har allerede sett utbruddet fra fotballfester,” sa Rochelle Wallinski, leder for Centers for Disease Control and Prevention. “Så jeg tror virkelig vi trenger å se på dette og være forsiktige.”

Det syv dagers glidende gjennomsnittet av daglige nye tilfeller falt fra 180.489 den 22. januar til 125.854 på fredag, ifølge data fra Johns Hopkins University.

Imidlertid dreper Coronavirus mer enn 3000 amerikanere hver dag. Landets bekreftede dødstall er 460 000.

Anchorage, Alaska – Mer enn 100.000 mennesker i Alaska har mottatt sin første dose koronavirusvaksine fra fredag.

KTUU-TV rapporterte at Dr. Janet Johnston, en epidemiolog ved Institutt for helse i Anchorage, sier at dette tallet inkluderer mer enn 41.000 mennesker som har blitt vaksinert i Anchorage, som er omtrent 15% av byens befolkning.

READ  Boris Johnsons siste nyheter: Liveoppdateringer etter hvert som økonomien 'blir verre'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *