Det siste: Russiske og kinesiske vaksiner ankommer Mexico | Arbeidsplass

Candice McDaniel, direktør for helsebyrået i Nevada-kontoret for barne-, familie- og samfunnshelse, sa fredag ​​at flertallet av dosene av Moderna som forventes å komme denne uken, ikke ankom før fredag ​​morgen.

Hun sa at helsepersonell hadde vært i nær kontakt med de amerikanske sentrene for sykdomskontroll og forebygging for å få oppdateringer om forsendelsen, men sa at de var “på vent.”

Southern Nevada Health District sa tidligere denne uken at det på grunn av forsinkede vaksinasjoner ville utsette rundt 4000 datoer for de andre dosene som forventes å skje denne uken, og i stedet omlegge dem til neste uke.

Datoene for den første dosen som var planlagt for denne uken ble ikke påvirket, og datoene som inkluderte Pfizer-vaksinen ble ikke påvirket.

HONOLULU – Hawaii ventet fortsatt på 27700 doser Moderna-vaksine, men løytnant Josh Greene sa at han forventer at de kommer til neste uke hvis de ikke ankommer i helgen. Hawaii forventes å være opptatt med vaksinasjoner også neste uke, med mindre stormer forverrer det amerikanske fastlandet og forårsaker flere forsinkelser.

Været er alltid en risiko, selv for Hawaii, når produkter beveger seg over stater som er utsatt for vinterstormer.

Green sa at Hawaii fremdeles var i stand til å vaksinere 10 712 mennesker på torsdag, en typisk daglig figur for staten. Noen sykehus på Oahu, øya Honolulu ligger på, har fløyet doser for å sikre at folk som er planlagt å motta sine andre vaksiner, får dem i tide. “De jobber virkelig som et team,” sa Green.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *