Det uvanlige minuttet: Dette VR-headsettet dreper deg hvis du taper i spillet ditt

Palmer Luckey, grunnlegger av Oculus VR (kjøpt av Meta), så for seg et virtual reality-headset rett ut av en dystopi.

Som han forklarer på bloggen sin., er hjelmen hans inspirert av Sword Art Online, en serie japanske romaner som forteller historien om et rollespill uten like. Faktisk, for å forlate spillet, må du nå slutten. Og hvis spilleren dør i spillet, dør han også i det virkelige liv.

Ved å bygge på dette allerede dystre grunnlaget, så Luckey for seg et virtual reality-headset som ville få spilleren til å eksplodere: «Jeg brukte tre av nyttelastmodulene jeg bruker til et annet prosjekt, og festet dem til en fotosensor som kan oppdage når skjermen blinker rødt med en bestemt hastighet, noe som gjør spillintegrasjon av utvikleren til en lek. Når en passende spillskjerm vises, avfyres ladningene og ødelegger brukerens hjerne umiddelbart.

Heldigvis har Palmer Luckey ingen intensjon om å kommersialisere prosjektet sitt. «På dette tidspunktet er det bare et kunstverk, en tankevekkende påminnelse om ukjente veier innen spilldesign. Det er også, så vidt jeg vet, det første ikke-fiktive eksemplet på en virtuell virkelighetsenhet som faktisk kan drepe brukeren. Det blir ikke den siste.

READ  Denne roboten går fra flytende til fast stoff akkurat som i Terminator 2!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *