Det var Chelsea og så andre: topp 10 over vinterens største overganger

Vi sier det, vi sier det igjen, for de fleste klubber tjener overgangsvinduet om vinteren kun til å foredle personell og finne sjeldne perler som kan gi overskudd i kvalitet på slutten av sesongen. Noen mennesker som er blendet av millioner trenger ikke å bruke så mye på å be om det på den måten. Et godt eksempel er Chelsea, som monopoliserer topplasseringen på listen over beste brukere. Nettopp, la oss ta en titt på de 10 største overgangene denne vinteren. Du skjønner, det er blues…og så andre.

1. Enzo Fernandes (22 år gammel, 121 millioner fra Benfica til Chelsea)

Fra sin XXL-karriere med Argentina i verdensmesterskapet, Enzo Fernandez eksploderte for offentligheten. Rangeringen hans har logisk sett steget, spesielt ettersom han har samkjørt testresultatene med Benfica. Chelsea merket det riktige grepet og grep sjansen. Bortsett fra at Blues virkelig ville bekrefte at Fernandez skulle signere for dem. Plutselig omsatte de for 121 millioner, mens markedsverdien til spilleren ikke oversteg 55 millioner. Chelsea og hennes vrangforestillinger om storhet.

2. Mikailo Mudric (22, Shakhtar til Chelsea, 70 millioner)

Spesielt siden de blå tilsynelatende monopoliserer andreplassen på pallen, er en av deres andre sprekker i dette overgangsvinduet: overbevisende ukrainsk kantspiller, Michael Mudryk Registrer deg med dem. Reis til Arsenal i Ukraina i lange uker Endelig bukke under for Chelseas millioner, Til stor irritasjon for Gunners-supporterne. Med lite erfaring på høyeste nivå på beina, men et åpenbart potensial, fascinerte Mudryk. Chelsea må rydde garderoben i denne konkurransejungelen.

3. Joao Cancelo (29, fra Manchester City til Bayern, med opsjon på å kjøpe 70 millioner)

READ  Man Citys stilling til Jack Greylish-omplasseringsavtalen med Aston Villa-overføringsplanen

Uten tvil den store overraskelsen til dette vinterens overgangsvindu. Hjørnesteinen i systemet Pep Guardiola Lange måneder i byen, Joao Cancelo Etter VM ble han plutselig et individ blant byfolk. Uunngåelig ble egoet hans rammet og forholdet til den katalanske treneren ble dårligere. Bayern var alltid på utkikk etter det minste gode trekk, og tok til slutt opp et lån (med opsjon på kjøp) fra portugisisk side. For øyeblikket er det vanskelig å se for seg at bayerne lar Cancelo slippe unna på slutten av sesongen, selv om det er et lån. Selv om City må betale de 70 millionene de ba om. Når vi har sjansen til å stille opp et Davies-Cancello-lag, ville vi ikke la det gå fra oss.

4. Anthony Gordon (21, £45,6 millioner fra Everton til Newcastle)

Disse britene er gale. drevet av sine petrodollar og ivrig etter Champions League, Newcastle Det har også besluttet å tilby en av de kjente Premier League-spillerne: Anthony Gordon. Evertons venstreback, en ung landskamp, ​​har scoret 3 mål på 16 kamper denne sesongen. Hos Magpies kompenserer han for avgangen til Chris Wood, som dro til Nottingham Forest. Anthony Gordon På topp 10 over de største overgangene i overgangsvinduet. Det må vi se etter, det navnet når vi skal gjøre quizen om noen år…

5. Cody Kakpo (23,42 millioner fra PSV til Liverpool)

Når vi ser på de vanvittige summene Chelsea brukte, forteller vi oss selv de 42 millionene som Liverpool tilbyr. Cody Kakpo Lukten av god forretning. Fordi den 23 år gamle nederlenderen har, på papiret, alle eiendeler til å myke opp de rødes spill og (endelig) kompensere for Sadio Manes avgang. Han rir høyt på selvtilliten han har samlet i verdenscuppen som beste nederlender (uten tvil). Foreløpig har han ennå ikke vært avgjørende i to kamper med Liverpool. Tid er en sak, ingen tvil.

READ  Lamkel tar Zé Mets ut av den røde sonen, i utkanten av Bordeaux- og Saint-Etienne-dalen

6. Benoit Badiasile (21, 38 millioner fra Monaco til Chelsea)

Vi savnet nesten bluesen og her er de igjen. Klokken 21, Av Benoit Padiashi Opprykket til Premier League fra Monaco. Kostnaden for denne transaksjonen? 38 millioner euro. En to ganger fransk landskamp, ​​Colossus forlater Rock etter 135 opptredener med sin trenerklubb. Siden han kom har han spilt to hele Premier League-kamper. Bevis på at Graham Potter tror på ham, til tross for tøff konkurranse.

7. Noni Maduke (20 år gammel, PSV til…Chelsea 35 millioner)

Trente i Crystal Palace og deretter Tottenham før han dro til tøffe kamper i PSV (hvor han brøt ut), engelskmannen Noni Maduke Så han ser til Premier League for sin beste profesjonelle debut i landet sitt. Cody Kakpos akolytt i spissen for det bataviske angrepet, han forlot Eredivisie samtidig med sin venn. En venstreving eller playmaker, han er i ferd med å komme seg etter en alvorlig ankelskade som kostet ham sesongstarten med PSV. Poached av Blues for €35 millioner, må han bevise seg selv for å lykkes.

8. Vidinha (22, 32 millioner euro fra Praha til Marseille)

Om ikke for en gangs skyld, er det ikke PSG som topper listen over de største brukerne i Ligue 1. Det var i Marseille den gikk med på å sprenge sparegrisen sin. Vidinha Største børs i sin historie (32 millioner). Portugal-spissen, som scoret hat-trick mot Union i Europa League, kommer derfor med et hellig kort plastret bak velodromen. Men han har energi. Han ble ansett som en av de mest lovende unge angriperne i den portugisiske ligaen. med Ruslan Malinovskyi og Azzedine Ounahi er blant overskriftene til et olympisk overgangsvindu plassert under tapperhetens banner.

READ  Formel 1 | Wolf: Mercedes F1-ytelse "helt uakseptabel"

9. Malo Gusto (19, 30 millioner fra Lyon til Chelsea)

Chelseas 5. og siste opptreden i denne rangeringen av vinterens største brukere. Denne gangen bør den behandle deg Malo Gusto, til høyre for Leon ga Blues opp. Franskmannen ankom Stamford Bridge for 30 millioner (+ 5 millioner i potensielle bonuser), men ble lånt ut til Les Cones til slutten av sesongen. Med bare femti proffkamper foran seg, har Gusto fortsatt tøffe 6 måneder igjen. Rivaliseringen mellom sidene er tøff før Chelsea prøver det store spranget.

10. Georginio Rutter (20, €28 millioner fra Hoffenheim til Leeds)

Vi startet denne rangeringen med et engelsk lag og vi avsluttet den med et engelsk lag. Fast i bunnen av klassifiseringen (15.) Leeds var i grepet Georginio Rutter, En ung fransk spiss som spilte for Hoffenheim. For å gjøre dette måtte Peacocks ta ut sjekkheftet ettersom affæren kostet dem en pen sum på €28 millioner. Et fint lite utlegg for en spiller som har scoret to mål på 15 kamper for Hoffenheim denne sesongen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *