«Det verste jeg noen gang har måttet gjøre»


Braden Wallek, administrerende direktør i et amerikansk markedsføringsfirma, har blitt utsatt for kritikk på sosiale medier etter å ha lagt ut en selfie på LinkedIn.

I den aktuelle selfien ser vi ham gråtende mens han sparker ansatte. «Jeg diskuterte om jeg skulle legge det ut eller ikke. Vi måtte si opp noen av våre ansatte,» sier han.

Braden ønsket å få folk til å innse at ikke alle administrerende direktører er hjerteløse. «Jeg måtte gjøre det vanskeligste jeg måtte gjøre,» skrev han og snakket om permitteringene.

Reaksjonene på Braden Walleks innlegg var ikke alle positive, og noen syntes det var «for mye» at han la ved et bilde av seg selv gråtende. Han bestemte seg for å svare på de negative reaksjonene. «Hei alle sammen, jeg er en gråtende administrerende direktør. Nei, jeg vil ikke snakke om meg selv eller gjøre meg selv til et offer. Jeg beklager at dette skjedde. Det er ikke for meg å frigi navnene på ansatte offentlig,» administrerende direktør skrev. «Det jeg ønsker å gjøre nå er å forbedre denne situasjonen og starte en tråd for jobbsøkere. «Det prøver,» la han til. Deretter oppfordret han arbeidssøkere til å svare på meldingen for å hjelpe sine tidligere ansatte.

READ  «Herre Jesus, la meg beholde håret mitt»: Jennifer Lawrence forteller hvordan døden nærmet seg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *